Închide meniul

Liviu Bocciu, ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții! Mai multe galerii din România, direct vizate

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 12:03

Reclamă
Liviu Bocciu, ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții! Mai multe galerii din România, direct vizate

Liviu Bocciu, ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții

Liviu Bocciu / Antena Sport

Liviu Bocciu ar fi fost ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții, în care a fost „săltat” și Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, Dan Șucu a dezvăluit că „Nico” a fost ridicat de mascați în dimineața zilei de joi, într-un dosar legat de introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane.

Liviu Bocciu, ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții

Acum, potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, vizat ar fi fost și liderul galeriei rapidiste, Liviu Bocciu. Autoritățile au decis să ridice mai multe persoane din galeriile mai multor cluburi, din cauza incidentelor întâmplate la meciurile din ultima etapă a sezonului regular.

Sursa citată anterior anunță faptul că reprezentanții Jandarmeriei au cerut ca Federația Română de Fotbal să aplice măsuri dure și să nu mai fie îngăduitoare, așa cum s-a întâmplat în cazul scanțiunilor primite de Rapid și Dinamo.

Totodată, în această anchetă ar mai fi cercetați și membri din galeriile celor de la Dinamo, Petrolul și UTA Arad.

Reclamă

De ce a fost „săltat” Daniel Niculae de mascaţi! Detalii după anunţul „bombă” făcut de Dan Şucu la AS.ro LIVE!

Apar noi detalii după anunţul „bombă” făcut de Dan Şucu la AS.ro LIVE! Iată de ce a fost „săltat” Daniel Niculae de mascaţi! Daniel Niculae a fost dus la audieri într-un dosar legat de arme și muniții.

Potrivit iamsport.ro, mai mulți suporteri ai celor de la Rapid și Dinamo ar fi fost săltați de DIICOT în același dosar cu Daniel Niculae. Motivul este acela că ar fi introdus ilegal materiale pirotehnice.

Conform alineatului (3) din legea 126/1995, orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit articolului 34 (2), se interzice persoanelor fizice confecţionarea, deţinerea, comercializarea, importul, folosirea sau orice altă operaţiune cu articole pirotehnice din clasele II-IV, T.1, T.2, precum şi a artificiilor din categoria „obiecte zburătoare luminoase” şi a pocnitorilor din clasa I.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu despre situația lui Daniel Niculae, la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid din anul 2021. S-a retras din activitatea de jucător în anul 2018, tot de la formația condusă acum de Dan Șucu.

În cariera sa de jucător, pe lângă perioadele petrecute la Rapid, a mai fost legitimat la: Extensiv Craiova, Auxerre, AS Monaco, AS Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” Vezi toate știrile
Citește și