Închide meniul

Liviu Bocciu, ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții! Mai multe galerii din România, direct vizate

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 12:03

Liviu Bocciu, ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții! Mai multe galerii din România, direct vizate

Liviu Bocciu, ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții

Liviu Bocciu / Antena Sport

Liviu Bocciu ar fi fost ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții, în care a fost „săltat” și Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, Dan Șucu a dezvăluit că „Nico” a fost ridicat de mascați în dimineața zilei de joi, într-un dosar legat de introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane.

Liviu Bocciu, ridicat și el de mascați în dosarul de arme și muniții

Acum, potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, vizat ar fi fost și liderul galeriei rapidiste, Liviu Bocciu. Autoritățile au decis să ridice mai multe persoane din galeriile mai multor cluburi, din cauza incidentelor întâmplate la meciurile din ultima etapă a sezonului regular.

Sursa citată anterior anunță faptul că reprezentanții Jandarmeriei au cerut ca Federația Română de Fotbal să aplice măsuri dure și să nu mai fie îngăduitoare, așa cum s-a întâmplat în cazul scanțiunilor primite de Rapid și Dinamo.

Totodată, în această anchetă ar mai fi cercetați și membri din galeriile celor de la Dinamo, Petrolul și UTA Arad.

Reclamă

De ce a fost „săltat” Daniel Niculae de mascaţi! Detalii după anunţul „bombă” făcut de Dan Şucu la AS.ro LIVE!

Apar noi detalii după anunţul „bombă” făcut de Dan Şucu la AS.ro LIVE! Iată de ce a fost „săltat” Daniel Niculae de mascaţi! Daniel Niculae a fost dus la audieri într-un dosar legat de arme și muniții.

Potrivit iamsport.ro, mai mulți suporteri ai celor de la Rapid și Dinamo ar fi fost săltați de DIICOT în același dosar cu Daniel Niculae. Motivul este acela că ar fi introdus ilegal materiale pirotehnice.

Conform alineatului (3) din legea 126/1995, orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit articolului 34 (2), se interzice persoanelor fizice confecţionarea, deţinerea, comercializarea, importul, folosirea sau orice altă operaţiune cu articole pirotehnice din clasele II-IV, T.1, T.2, precum şi a artificiilor din categoria „obiecte zburătoare luminoase” şi a pocnitorilor din clasa I.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu despre situația lui Daniel Niculae, la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid din anul 2021. S-a retras din activitatea de jucător în anul 2018, tot de la formația condusă acum de Dan Șucu.

În cariera sa de jucător, pe lângă perioadele petrecute la Rapid, a mai fost legitimat la: Extensiv Craiova, Auxerre, AS Monaco, AS Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și