Închide meniul

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 13:14

Reclamă
Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori

Daniel Niculae / Profimedia

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor. Președintele de la Rapid nu are parte de liniște, după ce a fost luat de acasă în dimineața zilei de joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a fost cel care a „aruncat” această bombă la emisiunea AS.ro LIVE, acolo unde a fost invitatul lui Dan Pavel.

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Daniel Niculae este momentan audiat în calitate de martor, în dosarul în care mai multe grupuri de suporteri sunt cercetați pentru utilizarea materialelor pirotehnice, dar și pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Legea pe care „Nico” ar fi încălcat-o este implementată la propunerea lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dacă va fi găsit vinovat, oficialul din Giulești nu va mai avea voie să intre pe stadion.

„În cazul în care o persoană, cu ocazia desfăşurării unei competiţii sau a unui joc sportiv ori în legătură cu acesta, a săvârşit o faptă prevăzută de legea penală potrivit art. 31-45, se va lua faţă de aceasta măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sportive de genul celor la care fapta a fost săvârşită”, se arată în articolul 48 din Legea 4/2008.

Reclamă

De când este urmărit Daniel Niculae de Poliție

De când este urmărit Daniel Niculae de Poliție. Totul a ieșit la iveală abia după ce președintele de la Rapid a fost „săltat” de mascați, în dosarul cu materiale pirotehnice și arme și munții.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, despre situația lui Daniel Niculae, la emisiunea AS.ro LIVE.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, oamenii legii îl urmăresc pe Daniel Niculae încă de anul trecut, în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor.

Reclamă 4 / 0/3

Polițiștii i-au interceptat converațiile lui „Nico” cu oamenii din galerie, cărora le-ar fi facilitat intrarea pe stadion cu materiale pirotehnice, care sunt interzise prin lege.

Totodată, sursa citată anterior anunță faptul că Dan Șucu a angajat un avocat, prin clubul Rapid, care să îl reprezinte pe Daniel Niculae în fața anchetatorilor.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și