Închide meniul

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 13:14

Reclamă
Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori

Daniel Niculae / Profimedia

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor. Președintele de la Rapid nu are parte de liniște, după ce a fost luat de acasă în dimineața zilei de joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a fost cel care a „aruncat” această bombă la emisiunea AS.ro LIVE, acolo unde a fost invitatul lui Dan Pavel.

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Daniel Niculae este momentan audiat în calitate de martor, în dosarul în care mai multe grupuri de suporteri sunt cercetați pentru utilizarea materialelor pirotehnice, dar și pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Legea pe care „Nico” ar fi încălcat-o este implementată la propunerea lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dacă va fi găsit vinovat, oficialul din Giulești nu va mai avea voie să intre pe stadion.

„În cazul în care o persoană, cu ocazia desfăşurării unei competiţii sau a unui joc sportiv ori în legătură cu acesta, a săvârşit o faptă prevăzută de legea penală potrivit art. 31-45, se va lua faţă de aceasta măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sportive de genul celor la care fapta a fost săvârşită”, se arată în articolul 48 din Legea 4/2008.

Reclamă
Reclamă 4

De când este urmărit Daniel Niculae de Poliție

De când este urmărit Daniel Niculae de Poliție. Totul a ieșit la iveală abia după ce președintele de la Rapid a fost „săltat” de mascați, în dosarul cu materiale pirotehnice și arme și munții.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, despre situația lui Daniel Niculae, la emisiunea AS.ro LIVE.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, oamenii legii îl urmăresc pe Daniel Niculae încă de anul trecut, în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor.

Reclamă 4 / 0/3

Polițiștii i-au interceptat converațiile lui „Nico” cu oamenii din galerie, cărora le-ar fi facilitat intrarea pe stadion cu materiale pirotehnice, care sunt interzise prin lege.

Totodată, sursa citată anterior anunță faptul că Dan Șucu a angajat un avocat, prin clubul Rapid, care să îl reprezinte pe Daniel Niculae în fața anchetatorilor.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
20:48

Ce adversari poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Coșmarul FCSB-ului se află pe listă!

20:37

EXCLUSIVReacţia lui Gigi Becali legată de transferul lui Tudor Băluţă la FCSB!

19:56

FotoCorvinul Hunedoara poate evolua în preliminariile Europa League! A primit licenţa UEFA!

19:56

Luka Modric poate doborî un record vechi de 58 de ani la Real Madrid! Deținătorul actual este marele Ferenc Puskas

19:44

VIDEOCanada – Slovacia 6-3 și Elveția – Germania 2-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. Urmează Suedia – Finlanda și SUA – Cehia, de la 21:20

19:14

Kylian Mbappe și-a cumpărat o vilă de 20 de milioane de euro în Madrid! Și-a asigurat tot confortul înainte de transferul la Real

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 5 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și