Închide meniul

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 13:14

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori

Daniel Niculae / Profimedia

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor. Președintele de la Rapid nu are parte de liniște, după ce a fost luat de acasă în dimineața zilei de joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a fost cel care a „aruncat” această bombă la emisiunea AS.ro LIVE, acolo unde a fost invitatul lui Dan Pavel.

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Daniel Niculae este momentan audiat în calitate de martor, în dosarul în care mai multe grupuri de suporteri sunt cercetați pentru utilizarea materialelor pirotehnice, dar și pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Legea pe care „Nico” ar fi încălcat-o este implementată la propunerea lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dacă va fi găsit vinovat, oficialul din Giulești nu va mai avea voie să intre pe stadion.

„În cazul în care o persoană, cu ocazia desfăşurării unei competiţii sau a unui joc sportiv ori în legătură cu acesta, a săvârşit o faptă prevăzută de legea penală potrivit art. 31-45, se va lua faţă de aceasta măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sportive de genul celor la care fapta a fost săvârşită”, se arată în articolul 48 din Legea 4/2008.

Reclamă

De când este urmărit Daniel Niculae de Poliție

De când este urmărit Daniel Niculae de Poliție. Totul a ieșit la iveală abia după ce președintele de la Rapid a fost „săltat” de mascați, în dosarul cu materiale pirotehnice și arme și munții.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, despre situația lui Daniel Niculae, la emisiunea AS.ro LIVE.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, oamenii legii îl urmăresc pe Daniel Niculae încă de anul trecut, în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor.

Reclamă 4 / 0/3

Polițiștii i-au interceptat converațiile lui „Nico” cu oamenii din galerie, cărora le-ar fi facilitat intrarea pe stadion cu materiale pirotehnice, care sunt interzise prin lege.

Totodată, sursa citată anterior anunță faptul că Dan Șucu a angajat un avocat, prin clubul Rapid, care să îl reprezinte pe Daniel Niculae în fața anchetatorilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și