Închide meniul

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate! Liviu Bocciu, acuzat de inițierea unui grup infracțional organizat

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 13:52

Reclamă
Daniel Niculae va fi cercetat în libertate! Liviu Bocciu, acuzat de inițierea unui grup infracțional organizat

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate

Daniel Niculae / Profimedia

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate, în dosarul legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane. Acesta a fost „săltat” de mascați în dimineața zilei de joi, după cum a anunțat Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, momentan, Liviu Bocciu este încă la audieri, la Institutul de Studii pentru Ordine Publică.

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate

Informațiile prezentate anterior au fost oferite de gsp.ro. Daniel Niculae a plecat de la audieri după aproximativ două ore, iar procurorii au decis că președintele de la Rapid va fi cercetat în stare de libertate.

În ceea ce îl privește pe Liviu Bocciu, acesta este acuzat că a inițiat un grup infracțional, care avea ca obiectiv săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii publice, dar și prelucrarea, deținerea, folosirea și transportul de materiale pirotehnice, pentru meciurile echipei din Giulești.

Sursa citată anterior anunță faptul că această grupare a lui Bocciu ar fi avut sprijin din partea mai multor grupuri de suporteri, inclusiv din orașe precum Ploiești sau Iași, care i-ar fi ajutat pe fanii Rapidului să introducă materiale pirotehnice la meciurile din deplasare. Totodată, gruparea ar fi fost ajutată și de angajați din cadrul clubului.

Reclamă

Daniel Niculae, acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Detalii uluitoare din dosarul DIICOT!

Daniel Niculae e acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Au apărut noi detalii din dosarul şocant de la DIICOT. Daniel Niculae a fost „săltat” anterior de mascaţi, informaţie dezvăluită de Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Potrivit surselor AntenaSport, Daniel Niculae ar fi fost de acord cu activitatea grupului infracțional, de a introduce si de a folosi materiale pirotehnice în timpul meciurilor Rapid – FCSB (9.03.2024) şi în incinta stadionului Giuleşti (27.01.2024). De asemenea, i-ar fi oferit grupului infracţional sprijin moral şi financiar, pentru procurarea materialelor pirotehnice.

Sursele citate notează că perchezițiile sunt încă în curs de desfășurare. Până acum au fost găsite sume consistente de bani, o cantitate mare de materiale pirotehnice şi 4 arme (se va stabili dacă sunt letale sau neletale).

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a anunţat astăzi, chiar în debutul emisiunii AS.ro LIVE, că preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și