Închide meniul

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin: „Ori e arogant, ori e naiv! E imposibil”

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 11:02

Reclamă
Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin: Ori e arogant, ori e naiv! E imposibil”

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin

Colaj cu Marcel Răducanu și Radu Dragusin / AS.ro, Profimedia

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin. Legenda fotbalului românesc a vorbit despre o decizie pe care fundașul ar fi luat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducanu nu înțelege motivul pentru care românul a ales-o pe Tottenham, atunci când a avut „pe masă” și o ofertă din partea celor de la Bayern Munchen, echipă care domină de ani buni Bundesliga.

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin

Fostul internațional este de părere că fundașul echipei trebuia să rămână la Genoa, pentru a avea șanse mai mari de a fi convocat la EURO 2024.

Marcel Răducan e de părere că Radu Drăgușin s-a grăbit atunci când a acceptat mutarea și a vorbit și despre momentul în care s-a spus că Bayern i-a făcut o ofertă.

„Eu spun că multe echipe așteaptă EURO, nu cred că se grăbesc să ia înainte, cum a făcut Tottenham cu Drăgușin. Îmi pare bine c-a jucat acum și a făcut-o bine la ultimul meci, dar ați văzut că i-au trebuit și lui câteva etape, în care a stat pe margine.

Reclamă

Trebuia să rămână la Genoa, ar fi fost mai bine pentru el să joace titular până la finalul sezonului. Veneau apoi oferte de la sine, zic eu că s-a grăbit puțin. Să fim serioși! N-a avut nicio ofertă. Bayern, dacă vrea un jucător, îl ia imediat. Nu discutăm. Astea au fost zvonuri, umflături.

Știu sigur că n-a avut de la Bayern nicio ofertă. Sau, dacă a avut, deși nu cred, înseamnă că ori e arogant, ori e naiv. Cum să refuzi Bayern? N-ai cum, e imposibil, n-ai cum să faci asta”, a declarat Răducanu, potrivit Radio România Actualități.

A crescut cota de piață a lui Radu Drăgușin

A crescut cota de piață a lui Radu Drăgușin. Fundașul echipei naționale, transferat în pauza de iarnă la Tottenham, a devenit cel mai scump jucător român din istorie, după această mutare.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Spurs l-au achiziționat pe român, de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, care ar putea crește, având în vedere că în înțelegere sunt adăugate și o serie de bonusuri de performanță.

La momentul transferului, site-ul de specialitate Transfermarkt îl cota pe Radu Drăgușin la suma de 20 de milioane de euro. Totuși, după ultima actualizare, cota fundașului român a ajuns la 25 de milioane de euro.

Drăgușin este astfel lider detașat în clasamentul celor mai scumpi români, iar jucătorii de pe locurile 2,3,4 și 5 nu valorează, adunat, cât valorează fundașul lui Tottenham.

Pe podiumul acestui clasament se mai află Darius Olaru, cel mai scump jucător din Liga 1, care este cotat la suma de 6,5 milioane de euro. Poziția a 3-a este ocupată de Nicolae Stanciu, de la Damac, care valorează 5 milioane de euro, potrivit site-ului menționat anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neil, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” Vezi toate știrile
Citește și