Închide meniul

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin: „Ori e arogant, ori e naiv! E imposibil”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 11:02

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin: Ori e arogant, ori e naiv! E imposibil”

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin

Colaj cu Marcel Răducanu și Radu Dragusin / AS.ro, Profimedia

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin. Legenda fotbalului românesc a vorbit despre o decizie pe care fundașul ar fi luat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducanu nu înțelege motivul pentru care românul a ales-o pe Tottenham, atunci când a avut „pe masă” și o ofertă din partea celor de la Bayern Munchen, echipă care domină de ani buni Bundesliga.

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin

Fostul internațional este de părere că fundașul echipei trebuia să rămână la Genoa, pentru a avea șanse mai mari de a fi convocat la EURO 2024.

Marcel Răducan e de părere că Radu Drăgușin s-a grăbit atunci când a acceptat mutarea și a vorbit și despre momentul în care s-a spus că Bayern i-a făcut o ofertă.

„Eu spun că multe echipe așteaptă EURO, nu cred că se grăbesc să ia înainte, cum a făcut Tottenham cu Drăgușin. Îmi pare bine c-a jucat acum și a făcut-o bine la ultimul meci, dar ați văzut că i-au trebuit și lui câteva etape, în care a stat pe margine.

Reclamă

Trebuia să rămână la Genoa, ar fi fost mai bine pentru el să joace titular până la finalul sezonului. Veneau apoi oferte de la sine, zic eu că s-a grăbit puțin. Să fim serioși! N-a avut nicio ofertă. Bayern, dacă vrea un jucător, îl ia imediat. Nu discutăm. Astea au fost zvonuri, umflături.

Știu sigur că n-a avut de la Bayern nicio ofertă. Sau, dacă a avut, deși nu cred, înseamnă că ori e arogant, ori e naiv. Cum să refuzi Bayern? N-ai cum, e imposibil, n-ai cum să faci asta”, a declarat Răducanu, potrivit Radio România Actualități.

A crescut cota de piață a lui Radu Drăgușin

A crescut cota de piață a lui Radu Drăgușin. Fundașul echipei naționale, transferat în pauza de iarnă la Tottenham, a devenit cel mai scump jucător român din istorie, după această mutare.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Spurs l-au achiziționat pe român, de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, care ar putea crește, având în vedere că în înțelegere sunt adăugate și o serie de bonusuri de performanță.

La momentul transferului, site-ul de specialitate Transfermarkt îl cota pe Radu Drăgușin la suma de 20 de milioane de euro. Totuși, după ultima actualizare, cota fundașului român a ajuns la 25 de milioane de euro.

Drăgușin este astfel lider detașat în clasamentul celor mai scumpi români, iar jucătorii de pe locurile 2,3,4 și 5 nu valorează, adunat, cât valorează fundașul lui Tottenham.

Pe podiumul acestui clasament se mai află Darius Olaru, cel mai scump jucător din Liga 1, care este cotat la suma de 6,5 milioane de euro. Poziția a 3-a este ocupată de Nicolae Stanciu, de la Damac, care valorează 5 milioane de euro, potrivit site-ului menționat anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și