Închide meniul

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1: „Vreau să câștig campionatul și să plec!”

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 23:19

Reclamă
Risto Radunovic, dezvăluire bombă” după FCSB – Sepsi 2-1: Vreau să câștig campionatul și să plec!”

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB - Sepsi 2-1

Risto Radunovic, în timpul unei partide pentru FCSB / Hepta

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1. Fundașul din echipa lui Elias Charalambous a vorbit sincer despre viitorul său la echipa roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul a contribuit la golul marcat de Alexandru Băluță, în victoria roș-albaștrilor de pe Arena Națională. Meciul dintre FCSB și Sepsi a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1

Risto Radunovic a dezvăluit faptul își dorește să plece în vară de la FCSB, după ce va câștiga titlul de campion cu echipa pregătită de Elias Charalambous.

„Începem playoff-ul cu dreptul. Mă bucur că am ajutat echipa. Mă bucur că am obținut victoria în această seară cu suporterii noștri. Au făcut sacrificii pentru noi, iar noi nu am dat totul (n.r. referitor la înfrângerea cu Rapid).

Am arătat caracter, nu am pierdut moralul, am profitat de faptul că Rapid a pierdut puncte. După pauza echipelor naționale ne așteaptă meciuri grele.

Reclamă

Coman a jucat foarte bine, e meritul lui! Toată echipa a jucat bine, mă bucur pentru asta.

Sincer să fiu, îmi doresc să câștig campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni, dar vreau să câștig campionatul și să plec!”, a spus Risto Radunovic, la digisport.ro.

Alexandru Băluță, gol de senzație în FCSB – Sepsi

Alexandru Băluță a marcat un gol de senzație în FCSB – Sepsi. Jucătorul echipei lui Elias Charalambous a surprins pe toată lumea cu o execuție superbă.

Reclamă 4 / 0/3

La scorul de 1-1, jucătorul de la FCSB a decis să își încerce norocul și l-a învins pe portarul echipei covăsnene.

În minutul 40 al duelului de pe Arena Națională, Risto Radunovic a plecat într-o cursă care i-a surprins pe covăsneni, iar mai apoi a trmis mingea la Alexandru Băluță.

Jucătorul a preluat apoi, cu finețe, balonul și a trimis mingea, cu efect, spre poarta lui Sepsi. Portarul echipei patronate de Laszlo Dioszegi nu a reușit să respingă balonul, iar acesta s-a oprit direct în plasa porții.

Echipele de start pentru FCSB – Sepsi:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru (cpt.) – Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Miculescu, Pandele, Phelipe, Antwi, Chiricheș, Alhassan
Absenți: Haruț, Pantea, Radaslavescu (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

SEPSI (4-1-4-1): D. Moldovan – Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu, N. Păun (cpt.) – Popsa, Kallaku, K. Varga, A. Dumitrescu – Debeljuh
Rezerve: Gedo, V. Tănasă – Safranko, Rența, I. Grigore, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Rondon
Absenți: M. Ștefănescu (suspendat), Roland Niczuly, C. Matei, Alimi (accidentați)
Antrenor: Bernd Storck

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:50 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, victorie crucială în lupta pentru titlu! 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și