Închide meniul

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1: „Vreau să câștig campionatul și să plec!”

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 23:19

Reclamă
Risto Radunovic, dezvăluire bombă” după FCSB – Sepsi 2-1: Vreau să câștig campionatul și să plec!”

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB - Sepsi 2-1

Risto Radunovic, în timpul unei partide pentru FCSB / Hepta

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1. Fundașul din echipa lui Elias Charalambous a vorbit sincer despre viitorul său la echipa roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul a contribuit la golul marcat de Alexandru Băluță, în victoria roș-albaștrilor de pe Arena Națională. Meciul dintre FCSB și Sepsi a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1

Risto Radunovic a dezvăluit faptul își dorește să plece în vară de la FCSB, după ce va câștiga titlul de campion cu echipa pregătită de Elias Charalambous.

„Începem playoff-ul cu dreptul. Mă bucur că am ajutat echipa. Mă bucur că am obținut victoria în această seară cu suporterii noștri. Au făcut sacrificii pentru noi, iar noi nu am dat totul (n.r. referitor la înfrângerea cu Rapid).

Am arătat caracter, nu am pierdut moralul, am profitat de faptul că Rapid a pierdut puncte. După pauza echipelor naționale ne așteaptă meciuri grele.

Reclamă

Coman a jucat foarte bine, e meritul lui! Toată echipa a jucat bine, mă bucur pentru asta.

Sincer să fiu, îmi doresc să câștig campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni, dar vreau să câștig campionatul și să plec!”, a spus Risto Radunovic, la digisport.ro.

Alexandru Băluță, gol de senzație în FCSB – Sepsi

Alexandru Băluță a marcat un gol de senzație în FCSB – Sepsi. Jucătorul echipei lui Elias Charalambous a surprins pe toată lumea cu o execuție superbă.

Reclamă 4 / 0/3

La scorul de 1-1, jucătorul de la FCSB a decis să își încerce norocul și l-a învins pe portarul echipei covăsnene.

În minutul 40 al duelului de pe Arena Națională, Risto Radunovic a plecat într-o cursă care i-a surprins pe covăsneni, iar mai apoi a trmis mingea la Alexandru Băluță.

Jucătorul a preluat apoi, cu finețe, balonul și a trimis mingea, cu efect, spre poarta lui Sepsi. Portarul echipei patronate de Laszlo Dioszegi nu a reușit să respingă balonul, iar acesta s-a oprit direct în plasa porții.

Echipele de start pentru FCSB – Sepsi:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru (cpt.) – Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Miculescu, Pandele, Phelipe, Antwi, Chiricheș, Alhassan
Absenți: Haruț, Pantea, Radaslavescu (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

SEPSI (4-1-4-1): D. Moldovan – Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu, N. Păun (cpt.) – Popsa, Kallaku, K. Varga, A. Dumitrescu – Debeljuh
Rezerve: Gedo, V. Tănasă – Safranko, Rența, I. Grigore, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Rondon
Absenți: M. Ștefănescu (suspendat), Roland Niczuly, C. Matei, Alimi (accidentați)
Antrenor: Bernd Storck

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și