Închide meniul
VIDEO

Noi scene halucinante în Turcia! Suporterii lui Trabzonspor s-au bătut cu jucătorii de la Fenerbahce direct pe teren!

Alex Ioniță Publicat: 18 martie 2024, 0:20

Reclamă
Noi scene halucinante în Turcia! Suporterii lui Trabzonspor s-au bătut cu jucătorii de la Fenerbahce direct pe teren!

Noi scene halucinante în Turcia

Bătaia de la Trabzonspor - Fenerbahce / Profimedia

Au fost noi scene halucinante în Turcia! La meciul dintre Trabzonspor și Fenerbahce spiritele s-au încins rapid, după fluierul final al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalul turc a fost zguduit din nou de evenimente care nu ar trebui să se întâmple într-o competiție sportivă. Cel mai probabil, incidentele se vor lăsa cu sancțiuni uriașe.

Noi scene halucinante în Turcia

Partida dintre Trabzonspor și Fenerbahce s-a încheiat cu scorul de 2-3. Oaspeții au marcat golul victoriei în mintul 87, iar apoi s-au bucurat pe teren pentru succesul obținut.

Totuși, suporterii lui Trabzonspor le-au stricat sărbătoarea fotbaliștilor din Istanbul. Aceștia au intrat pe teren și s-au luat la bătaie cu jucătorii rivalei!

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ESPN FC (@espnfc)

Reclamă

A urmat o încăierare generală, la finalul căreia jucătorii lui Fenerbahce au fugit spre vestiare, fiind copleșiți de atacurile fanilor rivali.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep

Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Echipa românilor Niţă, Maxim, Sorescu şi Drăguş au jucat pe terenul celor de la Rizespor în etapa cu numărul 30 a campionatului din Turica.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta echipă pregătită de Marius Şumudică a deschis scorul prin Sorescu în minutul 54, după o pasă superbă a lui Maxim. Doar 10 minute a durat avantajul lui Gaziantep. Rizespor a întors în cele din urmă scorul şi s-a impus cu 3-1.

După golul marcat etapa trecută în meciul cu Besiktas, Deian Sorescu a lovit din nou. Internaţionalul român a deschis scorul în partida lui Gaziantep de pe terenul lui Rizespor. Internaţionalul român a înscris dintr-o pasă superbă a lui Alex Maxim.

Avantajul românilor de la Gaziantep nu a durat prea mult. În minutul 64, M’Bakata a înscris în propria poartă, iar gazdele au restabilit egalitatea.

Lucrurile puteau arăta mult mai rău pentru Gaziantep. În minutul 70, Florin Niţă a scăpat balonul, după care a faultat un adversar. Arbitrul a dictat penalty, dar Jonjo Shelvey, fostul jucător de la Liverpool, a trimis pe lângă poartă.

Şi Denis Drăguş a fost activ în prima repriză a meciului de la Rizespor. Atacantul român a avut o şansă foarte bună de a înscrie în minutul 39, dar şutul său a fost trimis în corner. Nervos, Drăguş a lovit balonul puternic spre peluză, dar mingea s-a oprit în plasa care protejează spectatorii. La fel de supărat a fost şi Alex Maxim, cel care i-a reproşat lui Drăguş faptul că nu i-a pasat.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și