Închide meniul

George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia: „Așteptăm să aducem o nouă mândrie României”

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 19:11

Reclamă
George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia: Așteptăm să aducem o nouă mândrie României”

George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia

George Pușcaș / Profimedia

George Pușcaș a transmis un mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia. Atacantul de la Bari a vorbit despre „dubla” echipei naționale, din luna martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul George Puşcaş, aflat în cantonamentul echipei naţionale de fotbal de la Mogoşoaia, în vederea partidelor amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, a afirmat că este nerăbdător ca împreună cu ceilalţi „tricolori” să aducă o nouă mândrie României la EURO 2024.

George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia

„Este o mândrie mare să fiu la lotul naţional, o muncă dusă la final, o muncă la un nou început, pentru că acum începe o provocare şi mai mare şi suntem foarte fericiţi să fim un nou împreună. Şi aşteptăm cu nerăbdare să aducem o nouă mândrie României. M-am obişnuit cu ideea de a fi la EURO, timpul trece foarte repede şi sunt nerăbdător. Trebuie să fim pregătiţi, să fim în formă, să fim sănătoşi şi să ajungem în punctul în care să putem performa la cel mai înalt nivel.

Să dai goluri prin care să aduci un succes României este ceva de nedescris. Sunt recunoscător pentru ceea ce trăiesc şi pentru ceea ce am realizat. Eu încerc să dau totul pentru România. Orice gol pentru România este foarte important, fie că este într-o campanie sau într-un meci amical”, a spus Puşcaş (Bari), într-un interviu difuzat pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Fotbal, potrivit agerpres.ro.

„Cu siguranţă acum suporterii au mai multă încredere în noi, dar avem în continuare nevoie de mai multă încredere. România a trecut mereu prin momente grele şi cred că are nevoie de sprijin şi în momentele mai puţin bune”, a completat jucătorul naţionalei României.

Reclamă

George Pușcaș: „Trebuie să arătăm adevărata față a României”

Referitor la partidele amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, Puşcaş a spus că obiectivul României în toate meciurile ar trebui să fie obţinerea victoriei:

„Cred că obiectivele României de fiecare dată când venim la lot sunt victoriile, pentru că prin victorie aducem o stare mai bună grupului, victoriile aduc mai multă unitate şi mai multă încredere în noi. Indiferent că este vorba de o campanie sau de meciuri amicale, trebuie să arătăm adevărata faţă a României, ceea ce am arătat în calificări, ceea ce am creat pe teren şi să fim din ce în ce mai conectaţi unii cu alţii, şi să ajungem la EURO ca o familie, aşa am cum am fost mereu”.

Puşcaş spune că naţionala României trebuie să arate la EURO 2024 la fel de unită ca şi în campania de calificare.

Reclamă 4 / 0/3

„Obiectivul României la EURO trebuie să rămână tot victoriile. Dacă te gândeşti la victorie de la meci la meci, poţi să te trezeşti că ieşi din grupă şi după aceea nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Victoriile aduc o stare de siguranţă. Acum începe o nouă misiune şi trebuie să facem astfel încât să arătăm exact cum am arătat în calificări, o echipă unită compactă şi puternică”, a mai spus Puşcaş.

Echipa naţională a României întâlneşte Irlanda de Nord, în 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, şi Columbia, la 26 martie, de la ora 21:30, pe Civitas Metropolitano din Madrid, care va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și