Închide meniul

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu. Răspunsul jucătorului: „Acest băiat ce face? Trântește meciuri!”

Alex Ioniță Publicat: 21 martie 2024, 12:20

Reclamă
Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu. Răspunsul jucătorului: Acest băiat ce face? Trântește meciuri!”

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu

Colaj cu Marius Ștefănescu și Dan Șucu / Facebook Spesi ; AS.ro

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu. Jucătorul de la Spesi a venit cu răspunsul pentru acționarul majoritar de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a acuzat faptul că Marius Ștefănescu și-a luat cartonaș galben intenționat la meciul cu Petrolul, pentru a nu juca în meciul cu FCSB. Omul cu bani din Giulești era de părere că jucătorul lui Sepsi va ajunge în curtea vicecampioanei, în vară.

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu

Ștefănescu a dezvăluit că inițial nu a dorit să intervină în scandalul provocat după declarațiile lui Dan Șucu. Totuși, acesta a spus că a fost nevoit să vină cu un răspuns, având în vedere că imaginea sa a fost pătată.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al lui Spesi, acesta a vorbit despre momentul în care a primit cartonașul galben la meciul cu Petrolul și a spus că nici nu știa faptul că Sepsi se va duela cu FCSB, în prima etapă din playoff.

„Nu am vrut să răspund deloc la acest acuzaţii, dar am văzut că s-a vorbit foarte mult în ultimele 3-4 zile şi s-a exagerat. Sunt nişte lucruri care nu sunt adevărate, toată lumea mă ştie, îmi cunoaşte caracterul. Eu nu m-am gândit niciodată să iau acel cartonaş galben, să nu joc cu FCSB.

Reclamă

Nici nu ştiam că jucăm cu FCSB. Se ştie că ultimele două locuri din play-off s-au decis în ultima etapă. Puteam să terminăm pe 5 şi să jucăm împotriva Rapidului sau CFR-ului, nici acolo nu se ştia. Au fost nişte acuzaţii care nu şi-au avut rostul. Vreau doar să îmi spun punctul meu de vedere”

A fost un meci cu presiune, cel cu Petrolul. Mai mulţi jucători de la Petrolul mi-au făcut semne să tac. Am zis să nu răspund pe teren. Ştiam că le mai puteam da gol în 5 minute. Şi când am marcat, am avut un gest nesportiv. Le-am făcut semn să tacă, arbitrul m-a văzut şi mi-a dat cartonaş galben. Nici nu mă gândeam că acel galben o să scoată atâtea acuzaţii la adresa mea”, a spus Marius Ștefănescu, în interviul publicat de Sepsi pe contul oficial de Facebook.

Ce spunea Dan Șucu despre Marius Ștefănescu

Dan Șucu l-a atacat pe Ștefănescu după FCSB – Sepsi, din prima etapă a playoff-ului. După victoria roș-albaștrilor, acționarul majoritar a spus că mijlocașul nu a dorit să joace împotriva echipei lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

“Noi am spus că, din punctul nostru de vedere, Marius Ștefănescu nu a vrut să participe la meciul respectiv. Este al treilea meci în care nu a jucat cu cei de la FCSB.

A dat gol în minutul 92, în 94 a luat galben, iar în 95 s-a terminat meciul. Sunt prea multe coincidențe. Da, știu, e o acuzație gravă”, spunea Dan Șucu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și