Închide meniul

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu. Răspunsul jucătorului: „Acest băiat ce face? Trântește meciuri!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 martie 2024, 12:20

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu. Răspunsul jucătorului: Acest băiat ce face? Trântește meciuri!”

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu

Colaj cu Marius Ștefănescu și Dan Șucu / Facebook Spesi ; AS.ro

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu. Jucătorul de la Spesi a venit cu răspunsul pentru acționarul majoritar de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a acuzat faptul că Marius Ștefănescu și-a luat cartonaș galben intenționat la meciul cu Petrolul, pentru a nu juca în meciul cu FCSB. Omul cu bani din Giulești era de părere că jucătorul lui Sepsi va ajunge în curtea vicecampioanei, în vară.

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu

Ștefănescu a dezvăluit că inițial nu a dorit să intervină în scandalul provocat după declarațiile lui Dan Șucu. Totuși, acesta a spus că a fost nevoit să vină cu un răspuns, având în vedere că imaginea sa a fost pătată.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al lui Spesi, acesta a vorbit despre momentul în care a primit cartonașul galben la meciul cu Petrolul și a spus că nici nu știa faptul că Sepsi se va duela cu FCSB, în prima etapă din playoff.

„Nu am vrut să răspund deloc la acest acuzaţii, dar am văzut că s-a vorbit foarte mult în ultimele 3-4 zile şi s-a exagerat. Sunt nişte lucruri care nu sunt adevărate, toată lumea mă ştie, îmi cunoaşte caracterul. Eu nu m-am gândit niciodată să iau acel cartonaş galben, să nu joc cu FCSB.

Reclamă

Nici nu ştiam că jucăm cu FCSB. Se ştie că ultimele două locuri din play-off s-au decis în ultima etapă. Puteam să terminăm pe 5 şi să jucăm împotriva Rapidului sau CFR-ului, nici acolo nu se ştia. Au fost nişte acuzaţii care nu şi-au avut rostul. Vreau doar să îmi spun punctul meu de vedere”

A fost un meci cu presiune, cel cu Petrolul. Mai mulţi jucători de la Petrolul mi-au făcut semne să tac. Am zis să nu răspund pe teren. Ştiam că le mai puteam da gol în 5 minute. Şi când am marcat, am avut un gest nesportiv. Le-am făcut semn să tacă, arbitrul m-a văzut şi mi-a dat cartonaş galben. Nici nu mă gândeam că acel galben o să scoată atâtea acuzaţii la adresa mea”, a spus Marius Ștefănescu, în interviul publicat de Sepsi pe contul oficial de Facebook.

Ce spunea Dan Șucu despre Marius Ștefănescu

Dan Șucu l-a atacat pe Ștefănescu după FCSB – Sepsi, din prima etapă a playoff-ului. După victoria roș-albaștrilor, acționarul majoritar a spus că mijlocașul nu a dorit să joace împotriva echipei lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

“Noi am spus că, din punctul nostru de vedere, Marius Ștefănescu nu a vrut să participe la meciul respectiv. Este al treilea meci în care nu a jucat cu cei de la FCSB.

A dat gol în minutul 92, în 94 a luat galben, iar în 95 s-a terminat meciul. Sunt prea multe coincidențe. Da, știu, e o acuzație gravă”, spunea Dan Șucu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și