Închide meniul

Jucătorul de la Rapid pe care Mihai Pintilii îl vrea la FCSB: „Îmi place de el!”

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 14:14

Reclamă
Jucătorul de la Rapid pe care Mihai Pintilii îl vrea la FCSB: „Îmi place de el!

Jucătorul de la Rapid pe care Mihai Pintilii îl vrea la FCSB

Mihai Pintilii şi jucătorii de la Rapid/ Colaj Profimedia

Mihai Pintilii a dezvăluit care este jucătorul de la Rapid pe care îl vrea la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor nu a stat pe gânduri şi l-a numit pe Claudiu Petrila.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila a fost transferat de Rapid de la CFR Cluj, la începutul sezonului, sub formă de împrumut. În iarnă, giuleştenii l-au transferat definitiv pe mijlocaş, plătindu-le clujenilor suma de 750.000 de euro.

Jucătorul de la Rapid pe care Mihai Pintilii îl vrea la FCSB

Mihai Pintilii a fost pus să aleagă un jucător din Liga 1, pe care l-ar transfera la FCSB, dacă ar putea face asta. Fostul mijlocaş a oferit răspunsul imediat şi l-a numit pe Claudiu Petrila. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului de la Rapid.

„Îmi place Petrila. E un jucător român, tânăr. Aşa, puteam să dau exemplu de Chipciu”, a declarat Mihai Pintilii, conform orangesport.ro.

Claudiu Petrila este cotat la 1,8 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Mijlocaşul de 23 de ani are patru titluri de campion în palmares, toate cucerite alături de CFR Cluj.

Reclamă

În acest sezon, Claudiu Petrila a bifat 20 de meciuri la Rapid, reuşind să marcheze patru goluri şi să ofere alte şase pase decisive. Acesta a fost o perioadă şi accidentat, motiv pentru care a ratat nouă partide ale giuleştenilor.

Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre perioada dificilă prin care a trecut

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri emoţionante despre perioada dificilă prin care a trecut, pe vremea când era jucător. Delegatul celor de la FCSB a declarat că s-a simţit umilit în mai multe rânduri, când nu avea ocazia să joace prea multe minute.

Mihai Pintilii a dezvăluit că nu ar schimba nimic cu privire la cariera sa de jucător, fiind recunoscător pentru tot ceea ce a realizat. Însă, fostul internaţional a subliniat că a trecut prin momente dificile, la începutul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu aş schimba nimic! Nu mai vreau să trec prin ce am trecut. Adică îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am făcut. Absolut. Tot a fost greu, de la juniori, si la naţionale, să te umilească toată lumea.

Am fost umulit, am şi plâns pentru chestia asta. (N.r. De ce) Pentru că nu aveam nimeni în spate, urât, când vin 2 cu părinţi şi îi ia pe ăia doi juniori. Eu îmi făcusem bagajul şi tot… Umilinţele au fost. Mă băgau 30 de secunde şi mă scoateau. Mă doare, suferă mulţi şi în ziua de azi”, a declarat Mihai Pintilii, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și