Închide meniul

„Am fost umilit, am plâns!” Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre perioada dificilă prin care a trecut

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 10:37

„Am fost umilit, am plâns! Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre perioada dificilă prin care a trecut

Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre perioada dificilă prin care a trecut

Mihai Pintilii / Hepta

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri emoţionante despre perioada dificilă prin care a trecut, pe vremea când era jucător. Delegatul celor de la FCSB a declarat că s-a simţit umilit în mai multe rânduri, când nu avea ocazia să joace prea multe minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii s-a retras din fotbal în iarna lui 2020. Acesta are un rol important în staff-ul celor de la FCSB, în prezent, urmând să-şi ia licenţa PRO în vară, atunci când ar putea deveni antrenor cu acte în regulă.

Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre perioada dificilă prin care a trecut

Mihai Pintilii a dezvăluit că nu ar schimba nimic cu privire la cariera sa de jucător, fiind recunoscător pentru tot ceea ce a realizat. Însă, fostul internaţional a subliniat că a trecut prin momente dificile, la începutul carierei.

Delegatul celor de la FCSB a transmis că a fost umilit, deoarece nu era susţinut de nimeni, motiv pentru care nu prindea prea multe minute.

„Nu aş schimba nimic! Nu mai vreau să trec prin ce am trecut. Adică îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am făcut. Absolut. Tot a fost greu, de la juniori, si la naţionale, să te umilească toată lumea.

Reclamă

Am fost umulit, am şi plâns pentru chestia asta. (N.r. De ce) Pentru că nu aveam nimeni în spate, urât, când vin 2 cu părinţi şi îi ia pe ăia doi juniori. Eu îmi făcusem bagajul şi tot… Umilinţele au fost. Mă băgau 30 de secunde şi mă scoateau. Mă doare, suferă mulţi şi în ziua de azi”, a declarat Mihai Pintilii, conform orangesport.ro.

„De ce îi permit lui Gigi Becali să facă schimbări la FCSB?” Mihai Pintilii le-a închis imediat gura contestatarilor

Mihai Pintilii a avut o reacţie vehementă când a fost întrebat despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB şi le-a închis imediat gura contestatarilor. Oficialul liderului din Liga 1 a ieşit imediat din încurcătură.

Pintilii nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit de ce atât el, cât şi Elias Charalambous, acceptă ca patronul să sune pe bancă şi să dicteze schimbările.

Reclamă 4 / 0/3

„De ce îi permit lui Gigi Becali să facă schimbări? Nu am ce să-i răspund. De ce îi permit? El de ce îmi permite să iau salariul? Sunt banii lui, poate să facă ce vrea. E simplă treaba. Nu mă afectează, dacă mă afecta eram plecat de mult de aici„, a declarat Mihai Pintilii la orangesport.ro.

Gigi Becali a fost forţat să îl aducă pe Elias Charalambous la echipă după ce Pintilii a fost suspendat pentru că a dat indicaţii. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor urmează în Moldova cursurile pentru licenţa A.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și