Închide meniul

Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a! Jucătorul care a revenit în primul 11, după şase luni

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 17:34

Reclamă
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a! Jucătorul care a revenit în primul 11, după şase luni

Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci / Profimedia

Rapid a obţinut o victorie categorică în amicalul disputat astăzi, cu o echipă din Liga a 2-a. Giuleştenii s-au impus cu scorul de 4-1 în duelul cu CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xian Emmers a revenit în primul 11 al giuleştenilor, după o jumătate de an de pauză. Mijlocaşul s-a accidentat grav în toamna anului trecut.

Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a

Cristiano Bergodi nu şi-a menajat toţi titularii, pentru partida amicală cu CS Mioveni. Damjan Djokovic, Borisav Burmaz sau Claudiu Petrila au început din primul minut duelul cu formaţia din Liga a 2-a.

Rapid a deschis scorul prin Borisav Burmaz, atacantul reuşind să marcheze în minutul nouă. În minutul 27, CS Mioveni a egalat prin Remus Guţea, iar următoarele trei goluri ale giuleştenilor au fost marcate de Claudiu Petrila, cu o dublă, şi Alexandru Albu.

Un detaliu care a ieşit în evidenţă a fost jucătorul care a evoluat pe poziţia de fundaş stânga, la Rapid. Cristiano Bergodi l-a folosit pe puştiul Omar El-Sawy, după ce Robert Bădescu şi Andrei Borza au fost convocaţi la echipa naţională U19 a României, pentru partidele din Turul de Elită.

Reclamă

Echipa de start de la Rapid: Drăghia – Onea, D. Grigore, I. Cristea, El Sawy – Djokovic, Emmers – Bamgboye, Cîrjan, Petrila – Burmaz.
Au mai intrat: Briciu, Nenciu, Albu, Hromada, G. Gheorghe, Hasani, Papeau.

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1

Albion Rrahmani este aproape de transferul carierei şi poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Dan Şucu are şansa de a da un adevărat „tun” pe piaţa transferurilor şi să asigure bugetul echipei pentru sezonul viitor.

Transferat cu 600.000 de euro de la Ballkani, atacantul kosovar în vârstă de 23 de ani a înscris pe bandă rulantă în tricoul Rapidului. Are 14 goluri şi 3 pase decisive în 16 apariţii din campionatul României.

Reclamă 4 / 0/3

A început deja licitaţia pentru noul star al giuleştenilor. Benfica şi Aston Villa şi-au manifestat interesul să îl transfere pe Rrahmani şi sunt gata să achite o sumă importantă.

Potrivit iamsport.ro, Dan Şucu şi-ar dori să primească 8 milioane de euro, dar preţul ar putea creşte considerabil. Echipa aflată pe locul 4 în Premire League este dispusă să achite chiar şi 11 milioane de euro, pentru a câştiga „lupta” cu Benfica. Aston Villa ar urma să îşi vândă cel mai bun marcator, Ollie Watkins, la Arsenal. Cota atacantului de 28 de ani este de 65 de milioane de euro.

Dacă va fi vândut cu 11 milioane de euro, Albion Rrahmani ar deveni cel mai scump jucător transferat din Premier League, la egalitate cu Dennis Man.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Canada – Austria LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Primele meciuri de marţi de la Campionatul Mondial de hochei încep la 17:20 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului Vezi toate știrile
Citește și