Închide meniul

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1! A început licitaţia pentru golgheterul Rapidului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2024, 10:14

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1! A început licitaţia pentru golgheterul Rapidului

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1

Alexandru Albu, Cristi Săpunaru şi Albion Rrahmani / Profimediaimages

Albion Rrahmani este aproape de transferul carierei şi poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Dan Şucu are şansa de a da un adevărat „tun” pe piaţa transferurilor şi să asigure bugetul echipei pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 600.000 de euro de la Ballkani, atacantul kosovar în vârstă de 23 de ani a înscris pe bandă rulantă în tricoul Rapidului. Are 14 goluri şi 3 pase decisive în 16 apariţii din campionatul României.

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1

A început deja licitaţia pentru noul star al giuleştenilor. Benfica şi Aston Villa şi-au manifestat interesul să îl transfere pe Rrahmani şi sunt gata să achite o sumă importantă.

Potrivit iamsport.ro, Dan Şucu şi-ar dori să primească 8 milioane de euro, dar preţul ar putea creşte considerabil. Echipa aflată pe locul 4 în Premire League este dispusă să achite chiar şi 11 milioane de euro, pentru a câştiga „lupta” cu Benfica. Aston Villa ar urma să îşi vândă cel mai bun marcator, Ollie Watkins, la Arsenal. Cota atacantului de 28 de ani este de 65 de milioane de euro.

Dacă va fi vândut cu 11 milioane de euro, Albion Rrahmani ar deveni cel mai scump jucător transferat din Premier League, la egalitate cu Dennis Man. Iată cum arată topul:

Reclamă

1. Dennis Man – Parma – 11 milioane de euro
2. Nicolae Stanciu – Anderlecht – 9.7 milioane de euro
3. Vlad Chiricheș – Tottenham – 9.5 milioane de euro
4. Valentin Mihăilă – Parma – 8.5 milioane de euro
5. Alex Mitriță – New York City – 8 milioane de euro
6. Florin Gardoș – Southampton – 6.8 milioane de euro
7. Alex Cicâldău – Galatasaray – 6.5 milioane de euro
8. Alvaro Pereira – FC Porto – 6.5 milioane de euro
9. Lacina Traore – Kuban Krasnodar – 6 milioane de euro
10. Mirel Rădoi – Al Hilal – 6 milioane de euro

Ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani

S-a aflat ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani în această vară. Golgheterul Rapidului a atras atenţia mai multor echipe de top, printre care Benfica şi Aston Villa. Ar putea prinde transferul carierei.

Dan Şucu a fost invitat la emisiunea AS.ro LIVE şi a dezvăluit că nu se va opune unei astfel de mutări. Este dispus să renunţe la golgheterul echipei, în cazul în care îi vor fi îndeplinite pretenţiile financiare.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul Rapidului a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii, în cazul în care va da lovitura financiară cu Rrahmani.

Dacă pleacă Rrahmani la vară… totul depinde de el. Toate lucrurile depind numai de el! Este important de înţeles. Orice venit am putea avea din vânzarea de jucători va rămâne în club, pentru a fi investit mai departe în întărirea echipei şi în a ne face din ce în ca mai puternici.

Toţi jucătorii care au venit alături de noi au totuşi şi perspectiva ca de aici să meargă într-un campionat şi mai puternic. Dacă câştigă alături de noi, să zicem 200.000 de euro pe an, să ajungă într-un campionat în care vor câştiga 2 milioane de euro pe an. Lucrul ăsta nu trebuie în niciun fel reprimat. Dacă noi am bloca dezvoltarea unui jucător de genul Rrahmani, atunci probabil am bloca şi posibilitatea altor jucători de genul Rrahmani să vină în România.

(Aveţi o sumă de bani în minte când vă gândiţi la Rrahmani?) Nu, nu!„, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și