Închide meniul

Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 22:25

Reclamă
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro

Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa

Jucătorii Germaniei şi execuţia lui Florian Wirtz/ Colaj captură Twitter, Profimedia

Germania a marcat un gol după doar şapte secunde în duelul „de foc” amical cu Franţa, care se dispută la Lyon. Florian Wirtz a punctat superb, din pasa de la mijlocul terenului a lui Toni Kroos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa şi Germania se pregătesc pentru participarea la EURO 2024. Ambele formaţii sunt printre favoritele clare ale turneului european din vară.

Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa

Imediat după fluierul de start, Toni Kroos a preluat balonul de la mijlocul terenului, i-a pasat în adâncime lui Florian Wirtz, iar atacantul mijlocaşul a punctat superb, cu un şut de la 20 de metri.

Atât pentru Franţa, cât şi pentru Germania, este primul amical din 2024, înainte de EURO 2024. Francezii se vor mai duela, în această lună, cu Chile, pe Velodrome, în timp ce germanii se vor mai duela cu Olanda, pe teren propriu, la Frankfurt.

Tot astăzi, într-un alt amical, Austria a reuşit să deschidă scorul după doar şase secunde, după ce Christoph Baumgartner a punctat în amicalul cu Slovacia, viitoarea adversară a României de la EURO 2024.

Reclamă

Florian Wirtz are parte de un sezon de vis. Atacantul de 20 de ani, cotat la nu mai puţin de 100 de milioane de euro, a marcat 11 goluri şi a oferit 17 pase decisive pentru echipa sa, Bayern Leverkusen, liderul din Bundesliga.

România U19 a învins dramatic Germania U19

Germania U19 – România U19 2-3! Adrian Mazilu a înscris un gol uriaş în minutul 90+4 şi i-a ajutat pe tricolori să producă surpriza în grupa de la Turul de Elită.

Naționala pregătită de selecționerul Adrian Dulcea dispută în perioada 20-26 martie meciurile de la Turul de Elită, ultima etapă a calificărilor înaintea turneului final EURO U19.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mazilu a „spart gheaţa” şi a marcat golul victoriei cu o execuţie fabuloasă. Nu mai înscrisese, într-un meci oficial, din luna august a anului trecut, înainte să plece de la Farul.

Golurile din Germania U19 – România U19 2-3: Dzenan Pejcinovic (30′), Mario Tudose (62′ a.g.) / Patrick Dulcea (28′), Alexandru Stan (43′), Adrian Mazilu (90’+4)

România a deschis scorul în minutul 28 al primei reprize prin Patrick Dulcea, care l-a învins pe portarul nemților cu un șut puternic din marginea careului de 16 metri. Avantajul României nu a durat decât două minute pe tabelă, Dzenan Pejcinovic marcând după o acțiune ce a surprins nepregătită apărarea noastră. România a intrat în avantaj la pauză grație reușitei lui Alexandru Stan, care a primit o pasă peste apărarea Germaniei de la Patrick Dulcea și l-a învins pe portarul Dennis Seimen.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și