Închide meniul

Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 22:25

Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro

Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa

Jucătorii Germaniei şi execuţia lui Florian Wirtz/ Colaj captură Twitter, Profimedia

Germania a marcat un gol după doar şapte secunde în duelul „de foc” amical cu Franţa, care se dispută la Lyon. Florian Wirtz a punctat superb, din pasa de la mijlocul terenului a lui Toni Kroos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa şi Germania se pregătesc pentru participarea la EURO 2024. Ambele formaţii sunt printre favoritele clare ale turneului european din vară.

Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa

Imediat după fluierul de start, Toni Kroos a preluat balonul de la mijlocul terenului, i-a pasat în adâncime lui Florian Wirtz, iar atacantul mijlocaşul a punctat superb, cu un şut de la 20 de metri.

Atât pentru Franţa, cât şi pentru Germania, este primul amical din 2024, înainte de EURO 2024. Francezii se vor mai duela, în această lună, cu Chile, pe Velodrome, în timp ce germanii se vor mai duela cu Olanda, pe teren propriu, la Frankfurt.

Tot astăzi, într-un alt amical, Austria a reuşit să deschidă scorul după doar şase secunde, după ce Christoph Baumgartner a punctat în amicalul cu Slovacia, viitoarea adversară a României de la EURO 2024.

Reclamă

Florian Wirtz are parte de un sezon de vis. Atacantul de 20 de ani, cotat la nu mai puţin de 100 de milioane de euro, a marcat 11 goluri şi a oferit 17 pase decisive pentru echipa sa, Bayern Leverkusen, liderul din Bundesliga.

România U19 a învins dramatic Germania U19

Germania U19 – România U19 2-3! Adrian Mazilu a înscris un gol uriaş în minutul 90+4 şi i-a ajutat pe tricolori să producă surpriza în grupa de la Turul de Elită.

Naționala pregătită de selecționerul Adrian Dulcea dispută în perioada 20-26 martie meciurile de la Turul de Elită, ultima etapă a calificărilor înaintea turneului final EURO U19.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mazilu a „spart gheaţa” şi a marcat golul victoriei cu o execuţie fabuloasă. Nu mai înscrisese, într-un meci oficial, din luna august a anului trecut, înainte să plece de la Farul.

Golurile din Germania U19 – România U19 2-3: Dzenan Pejcinovic (30′), Mario Tudose (62′ a.g.) / Patrick Dulcea (28′), Alexandru Stan (43′), Adrian Mazilu (90’+4)

România a deschis scorul în minutul 28 al primei reprize prin Patrick Dulcea, care l-a învins pe portarul nemților cu un șut puternic din marginea careului de 16 metri. Avantajul României nu a durat decât două minute pe tabelă, Dzenan Pejcinovic marcând după o acțiune ce a surprins nepregătită apărarea noastră. România a intrat în avantaj la pauză grație reușitei lui Alexandru Stan, care a primit o pasă peste apărarea Germaniei de la Patrick Dulcea și l-a învins pe portarul Dennis Seimen.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și