Închide meniul

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2024, 7:46

Reclamă
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

Simona Halep şi Caroline Wozniacki, la Australian Open 2018 - Getty Images

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki. Daneza a deranjat-o vizibil pe Simona după ce a afirmat că jucătorii prinşi dopaţi nu ar trebui să primească wild card-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au urmat mai multe reacţii vehemente ale Simonei Halep, dialogul de la distanţă fiind analizat de mai multe nume mari din tenisul mondial. Roddick susţine că organizatorii de turnee nu pot renunţa la un fost lider mondial.

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

„Caroline a fost foarte precaută când a făcut acele declarații, dar practic a spus că ea nu crede că sportivii găsiți dopați ar trebui să primească wild card-uri.

Simonei Halep nu i-a plăcut asta, s-a apărat și a spus că nu e o trișoara și nu s-a dopat. E clar că a fost deranjată. Totul este o afacere și e logic să o vrei pe Halep în poveste”, a spus Roddick, citat de tennis.com.

Simona Halep nu o iartă pe Caroline Wozniacki

Simona Halep a continuat să aibă replici acide la adresa celei în faţa căreia pierdea în 2018 finala de la Australian Open. La revenirea în România, dubla câştigătoare de Grand Slam a taxat-o din nou pe „Caro”.

Reclamă

„Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot doar să repet că ar fi bine să citească decizia mai bine. Şi dacă nu o înţelege, să i se traducă!”, a declarat Simona Halep pe aeroport.

Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

Kim Clijsters a venit cu un verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki. Daneza în vârstă de 33 de ani a răbufnit şi nu şi-a explicat de ce Halep a primit wild-card la Miami Open 2024.

Caroline Wozniacki a fost întrebată despre revenirea româncei în circuit. Daneza a dat un răspuns surprinzător, spunând că sportivii suspendaţi pentru dopaj nu ar trebui să primească invitaţii la turnee.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva ca să devină o sportivă mai bună, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline. Dar situația lui Halep este complet diferită. Ea a fost testată pozitiv fără să știe că are acea substanță.

Să ne aducem aminte ce a spus despre Sharapova în trecut. Asta arată viziunea ei asupra dopajului. În mintea lui Halep, ea nu a trișat și eu cred asta„, a spus Kim Clijsters la podcastul lui Andy Roddick

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 2-1. Dublă de senzaţie a lui Joselu! Madrilenii, la un pas de o nouă remontada istorică 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și