Închide meniul

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2024, 7:46

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

Simona Halep şi Caroline Wozniacki, la Australian Open 2018 - Getty Images

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki. Daneza a deranjat-o vizibil pe Simona după ce a afirmat că jucătorii prinşi dopaţi nu ar trebui să primească wild card-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au urmat mai multe reacţii vehemente ale Simonei Halep, dialogul de la distanţă fiind analizat de mai multe nume mari din tenisul mondial. Roddick susţine că organizatorii de turnee nu pot renunţa la un fost lider mondial.

Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

„Caroline a fost foarte precaută când a făcut acele declarații, dar practic a spus că ea nu crede că sportivii găsiți dopați ar trebui să primească wild card-uri.

Simonei Halep nu i-a plăcut asta, s-a apărat și a spus că nu e o trișoara și nu s-a dopat. E clar că a fost deranjată. Totul este o afacere și e logic să o vrei pe Halep în poveste”, a spus Roddick, citat de tennis.com.

Simona Halep nu o iartă pe Caroline Wozniacki

Simona Halep a continuat să aibă replici acide la adresa celei în faţa căreia pierdea în 2018 finala de la Australian Open. La revenirea în România, dubla câştigătoare de Grand Slam a taxat-o din nou pe „Caro”.

Reclamă

„Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot doar să repet că ar fi bine să citească decizia mai bine. Şi dacă nu o înţelege, să i se traducă!”, a declarat Simona Halep pe aeroport.

Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

Kim Clijsters a venit cu un verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki. Daneza în vârstă de 33 de ani a răbufnit şi nu şi-a explicat de ce Halep a primit wild-card la Miami Open 2024.

Caroline Wozniacki a fost întrebată despre revenirea româncei în circuit. Daneza a dat un răspuns surprinzător, spunând că sportivii suspendaţi pentru dopaj nu ar trebui să primească invitaţii la turnee.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva ca să devină o sportivă mai bună, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline. Dar situația lui Halep este complet diferită. Ea a fost testată pozitiv fără să știe că are acea substanță.

Să ne aducem aminte ce a spus despre Sharapova în trecut. Asta arată viziunea ei asupra dopajului. În mintea lui Halep, ea nu a trișat și eu cred asta„, a spus Kim Clijsters la podcastul lui Andy Roddick

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și