Închide meniul
Foto

Un puşti de 19 ani e un pachet de muşchi şi a doborât un record legendar al lui Arnold Schwarzenegger

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2024, 20:05

Reclamă
Un puşti de 19 ani e un pachet de muşchi şi a doborât un record legendar al lui Arnold Schwarzenegger

Un puşti de 19 ani e un pachet de muşchi şi a doborât un record legendar al lui Arnold Schwarzenegger

Profimedia

Un puşti de 19 ani e un pachet de muşchi şi a doborât un record legendar al lui Arnold Schwarzenegger. Este vorba de ucraineanul Anton Ratushnyi, cel care la 19 ani a devenit culturist profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anton Ratushnyi e noua senzaţie din culturismul mondial. A devenit cel mai tânăr culturism din istorie, doborând recordul lui Arnold Schwarzenegger. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU ANTON RATUSHNYI)

Un puşti de 19 ani e un pachet de muşchi şi a doborât un record legendar al lui Arnold Schwarzenegger

Sportivul din Ucraina a devenit sportiv de performanţă cu acte în regulă după ce a câştigat al treilea titlu la Comitetul National Fizic, care este principalul organism d eculturism amator din SUA.
Următorul vis pentru Anton Ratushnyi este de a câştiga titlul Mr. Olympia, trofeu pe care Arnold l-a câştigat de 7 ori, scrie marca.com.

Arnold Schwarzenegger a câştigat primul titlu Mr. Olympia la vârsta de 23 de ani, fiind cel mai tânăr campion din istorie.

Imagini de senzație cu Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger! Legendara gimnastă l-a asistat pe fostul Mr. Olympia la antrenament

În timp ce executa un exercițiu pentru spate, Arnold Schwarzenegger s-a bucurat de compania Nadiei Comăneci, care l-a asistat pe parcursul întregului exercițiu. Motivat de prezența sa, actorul a dus la bun sfârșit antrenamentul, recunoscând ulterior că românca este o inspirație pentru el.

Reclamă

„10 este numărul meu preferat!”, a spus Nadia, atunci când Arnold a ajuns la 10-a repetarea. Fostul Mr. Olympia nu s-a lăsat însă și a continuat exercițiul până a ajuns la a 20-a repetare. La finalul antrenamentului, Schwarzenegger a ținut să-i mulțumească legendarei gimanste: „Mulțumesc, esti o sursă de inspirație!”.

Nadia Comăneci, întâlnire de „gradul 0” cu Arnold Schwarzenegger: „Am dat peste un prieten foarte drag!”

Duminică, legendara sportivă a României a anunțat pe contul de Facebook că s-a întâlnit întâmplător cu Arnold Schwarzenegger. Ca „dovadă”, Nadia Comăneci a publicat și două poze alături de actorul care se menține într-o formă fizică fabuloasă chiar și la 75 de ani.

„Antrenament matinal. Am dat peste un prieten foarte drag, Arnold Schwarzenegger”, a scris Nadia Comăneci, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Din imagini și mesajul Nadiei reiese faptul că Arnold Schwarzenegger se antrena la o sală de fitness publică din SUA, în momentul în care fosta mare gimnastă a trecut prin zonă.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda Vezi toate știrile
Citește și