Închide meniul
Video

Bernadette Szocs a câştigat cel mai frumos punct al partidei cu Chen Meng, după un schimb fabulos de mingi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 7:40

Reclamă

Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Getty Images

Bernadette Szocs a câştigat cel mai frumos punct al partidei cu Chen Meng, după un schimb fabulos de mingi. Szocs a ratat dramatic calificarea în semifinale la WTT Champions Incheon 2024, competiţie ce se vede exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs a luptat admirabil în partida cu Chen Meng, dar a pierdut dramatic setul decisiv. Chiar dacă nu a reuşit să se califice în semifinale, românca are cu ce se lăuda după partida cu Chen Meng.

Bernadette Szocs a câştigat cel mai frumos punct al partidei cu Chen Meng, după un schimb fabulos de mingi

În debutul setului al patrulea, Bernadette Szocs a câştigat cel mai frumos punct al meciului. Szocs a ridicat pumnul în sus imediat după schimbul uriaş de mingi. În timpul partidei, Bernie a mai reuşit câteva puncte de senzaţie.

Performanţă uriaşă pentru Bernadette Szocs. Bernie e la cea mai bună clasare a carierei în ierarhia mondială

O performanţă uriaşă a fost reuşită de Bernadette Szocs, într-un sport dominat copios de jucătoarele din Asia. Bernie a atins cea mai bună clasare a carierei, la 29 de ani.

În noul clasament mondial făcut public, sportiva de la Steaua e pe locul 9, fiind de asemenea cea mai bună jucătoare din Europa prezentă în ierarhia mondială, următoarea fiind Nina Mittelham (Germania, 15).

Reclamă
Reclamă

Locul ocupat de Bernadette reprezintă un reper spectaculos în cariera sportivei noastre, precedenta cea mai bună clasare fiind la începutul lunii, când a fost pe 10.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:40

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid! Înlocuitor pentru Albion Rrahmani

13:20

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei este acum LIVE în AntenaPLAY

12:37

VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (15:15)

12:29

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli! Starul englez a refuzat-o pe Chelsea și va evolua în Arabia Saudită

12:00

VIDEOOlimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa! Italienii au postat imagini de senzație cu românul: „Bine ai revenit!”

11:52

Primul jucător care e OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League! Clubul lui Neluțu Varga a făcut anunțul oficial

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 4 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 5 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și