Închide meniul
Foto

Performanţă uriaşă pentru Bernadette Szocs. Bernie e la cea mai bună clasare a carierei în ierarhia mondială

Dan Roșu Publicat: 19 martie 2024, 15:09

Reclamă
Performanţă uriaşă pentru Bernadette Szocs. Bernie e la cea mai bună clasare a carierei în ierarhia mondială

Performanţă uriaşă pentru Bernadette Szocs

Bernadette Szocs sărbătoreşte o victorie - Getty Images

O performanţă uriaşă a fost reuşită de Bernadette Szocs, într-un sport dominat copios de jucătoarele din Asia. Bernie a atins cea mai bună clasare a carierei, la 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În noul clasament mondial făcut public, sportiva de la Steaua e pe locul 9, fiind de asemenea cea mai bună jucătoare din Europa prezentă în ierarhia mondială, următoarea fiind Nina Mittelham (Germania, 15).

Performanţă uriaşă pentru Bernadette Szocs

Locul ocupat de Bernadette reprezintă un reper spectaculos în cariera sportivei noastre, precedenta cea mai bună clasare fiind la începutul lunii, când a fost pe 10.

În faţa ei, se află opt sportive din Asia, cinci din China, două din Japonia şi una din Coreea de Sud. Primele cinci jucătoare ale lumii sunt din China, Sung Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng şi Chen Xingtong.

În clasamentul masculin, Wang Chuqina făcut rocada la vârf cu Fan Zhendong, după ce s-a impus la Singapore. Liang Jinga urcat două poziţii până pe 3, în timp ce tot un chinez, marele Ma Long, a coborât pe 4. Felix Lebrun e primul european din ierarhia masculină (5).

Reclamă

Bernadette Szocs luptă pentru supremaţie cu cele mai bune jucătoare ale lumii

Bernadette Szocs luptă pentru supremaţie cu cele mai bune jucătoare ale lumii, la WTT Champions Incheon 2024, turneu ce va avea loc în Coreea de Sud, în perioada 27-31 martie.

Alături de românca de 29 de ani de pe locul 10 mondial, vor mai lua startul la WTT Champions Incheon 2024 şi primele cinci jucătoare ale lumii, Sun Yingsha, Wang Yidi, Chen Meng, Wang Manyu sau Hina Hayata.

Bernadette Szocs vine după un turneu unde a fost eliminată încă de la primul meci, 1-3 (11-6, 9-11, 8-11, 6-11) cu Suthasini Sawettabut. Competiţia de la Singapore a fost adjudecată de Wang Manyu.

Reclamă 4 / 0/3

Ocupanta locului 3 mondial a jucat finala tot în faţa unei sportive din China, Wang Yidi, iar jucătoarea de 25 de ani s-a impus clar, 4-1 (11-8, 11-6, 11-4, 7-11, 11-1).

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și