Închide meniul

„Vă omor!” Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid

Alex Masgras Publicat: 30 martie 2024, 22:40

Reclamă
„Vă omor! Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid

Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova - Rapid

Alex Mitriţă, în timpul meciului Universitatea Craiova - Rapid / Captură Digi Sport

Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă au fost surprinse pe stadionul Ion Oblemenco, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid. Oltenii au restabilit egalitatea în minutul 59 al partidei de pe Ion Oblemenco cu Rapid. Ştefan Baiaram a înscris, după o pasă genială a lui Alex Mitriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii Craiovei au sărbătorit reuşita, după car e au mers repede la marginea terenului pentru a se hidrata. Alex Mitriţă, căpitanul echipei lui Ivaylo Petev, nu a ratat ocazia de a ţine un scurt „discurs motivator”.

„Vă omor!” Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid

Imediat după ce a pasat decisiv la golul lui Ştefan Baiaram, Alex Mitriţă a strigat la colegii săi „vă omor”, în încercarea de a-i motiva, după ce au restabilit egalitatea.

Alex Mitriţă şi-a băgat colegii în şedinţă / Captură Digi Sport
Alex Mitriţă şi-a băgat colegii în şedinţă / Captură Digi Sport
Alex Mitriţă şi-a băgat colegii în şedinţă / Captură Digi Sport
Alex Mitriţă şi-a băgat colegii în şedinţă / Captură Digi Sport

Universitatea Craiova era deja în inforioritate numerică atunci când a egalat, după ce Houri a văzut al doilea cartonaş galben. „Încurajarea” lui Mitriţă a funcţionat, deoarece Universitatea Craiova a obţinut o lovitură de la 11 metri prin Andrei Ivan câteva minute mai târziu.

În minutul 66, chiar Alex Mitriţă, căpitanul formaţiei din Bănie, l-a învins pe Aioani, iar Universitatea Craiova a preluat conducerea, în 10 oameni.

Reclamă

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid cu Istvan Kovacs la centru

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid cu Istvan Kovacs la centru! Înainte de eliminatrea jucătorului din tabăra gazdelor, centralul nu a văzut o fază care ar fi putut schimba soarta jocului.

Totul s-a întâmplat în primele minute ale reprizei secunde, iar momentul i-a șocat pe jucătorii din echipa lui Ivaylo Petev.

În minutul 50 al duelului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Iulian Cristea a fost protagonistul unei faze controversate, în careul celor de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

După un atac al oltenilor, fundașul giuleștean și-a degajat balonul direct în mână. Jucătorii Craiovei au reacționat rapid, însă Istvan Kovacs nu a întors faza.

Mai apoi, giuleștenii au pornit pe contra atac, iar Houri a fost nevoit să îl țină pe Hasani, pentru ca acțiunea oaspeților să nu devină una periculoasă.

Istvan Kovacs l-a sancționat imediat pe Houri, care a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, în timpul meciului din play-off-ul Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și