Închide meniul

„Vă omor!” Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 martie 2024, 22:40

„Vă omor! Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid

Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova - Rapid

Alex Mitriţă, în timpul meciului Universitatea Craiova - Rapid / Captură Digi Sport

Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă au fost surprinse pe stadionul Ion Oblemenco, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid. Oltenii au restabilit egalitatea în minutul 59 al partidei de pe Ion Oblemenco cu Rapid. Ştefan Baiaram a înscris, după o pasă genială a lui Alex Mitriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii Craiovei au sărbătorit reuşita, după car e au mers repede la marginea terenului pentru a se hidrata. Alex Mitriţă, căpitanul echipei lui Ivaylo Petev, nu a ratat ocazia de a ţine un scurt „discurs motivator”.

„Vă omor!” Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid

Imediat după ce a pasat decisiv la golul lui Ştefan Baiaram, Alex Mitriţă a strigat la colegii săi „vă omor”, în încercarea de a-i motiva, după ce au restabilit egalitatea.

Alex Mitriţă şi-a băgat colegii în şedinţă / Captură Digi Sport
Alex Mitriţă şi-a băgat colegii în şedinţă / Captură Digi Sport
Alex Mitriţă şi-a băgat colegii în şedinţă / Captură Digi Sport
Alex Mitriţă şi-a băgat colegii în şedinţă / Captură Digi Sport

Universitatea Craiova era deja în inforioritate numerică atunci când a egalat, după ce Houri a văzut al doilea cartonaş galben. „Încurajarea” lui Mitriţă a funcţionat, deoarece Universitatea Craiova a obţinut o lovitură de la 11 metri prin Andrei Ivan câteva minute mai târziu.

În minutul 66, chiar Alex Mitriţă, căpitanul formaţiei din Bănie, l-a învins pe Aioani, iar Universitatea Craiova a preluat conducerea, în 10 oameni.

Reclamă

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid cu Istvan Kovacs la centru

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid cu Istvan Kovacs la centru! Înainte de eliminatrea jucătorului din tabăra gazdelor, centralul nu a văzut o fază care ar fi putut schimba soarta jocului.

Totul s-a întâmplat în primele minute ale reprizei secunde, iar momentul i-a șocat pe jucătorii din echipa lui Ivaylo Petev.

În minutul 50 al duelului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Iulian Cristea a fost protagonistul unei faze controversate, în careul celor de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

După un atac al oltenilor, fundașul giuleștean și-a degajat balonul direct în mână. Jucătorii Craiovei au reacționat rapid, însă Istvan Kovacs nu a întors faza.

Mai apoi, giuleștenii au pornit pe contra atac, iar Houri a fost nevoit să îl țină pe Hasani, pentru ca acțiunea oaspeților să nu devină una periculoasă.

Istvan Kovacs l-a sancționat imediat pe Houri, care a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, în timpul meciului din play-off-ul Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și