Închide meniul

Arbitra umilită de Gigi Becali, delegare la nivel înalt în Europa! La ce meciuri va fi la centru

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 15:53

Reclamă
Arbitra umilită de Gigi Becali, delegare la nivel înalt în Europa! La ce meciuri va fi la centru

Arbitra umilită de Gigi Becali, delegare la nivel înalt în Europa

Iuliana Demetrescu şi Gigi Becali / colaj Profimedia Images

Arbitra umilită de Gigi Becali a primit o delegare la nivel înalt în Europa. Iuliana Demetrescu are o nouă oportunitate de a impresiona și în afara țării!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigada din România care o va avea la centru pe Iuliana Demetrescu va conduce partida Cehia – Danemarca, din grupa A2, în calificările pentru Campionatul European de fotbal feminin din 2025., informează frf.ro.

Arbitra umilită de Gigi Becali, delegare la nivel înalt în Europa

Iuliana Demetrescu va fi ajutată de arbitrii asistenţi Mihaela Ţepuşă şi Roxana Ivanov, iar al patrulea oficial va fi Cristina Trandafir, notează news.ro.

Partida Cehia – Danemarca este programată joi, 5 aprilie, de la ora 19:00, la Uherské Hradiště.

În această perioadă, alte două reprezentante ale arbitrajului feminin din România, Roxana Timiş şi Cătălina Nan, fac parte din brigăzile care conduc partidele din grupa B2 la categoria de vârstă U19.

Reclamă

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali făcea o declaraţie reprobabilă la adresa Iulianei Demetrescu în vara anului trecut. Declaraţia lui Gigi Becali a declanşat un protest din partea arbitrilor din Liga 1.

Arbitrii din Liga 1 au purtat un tricou cu mesajul „Fără discriminare de gen” după derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu.

„Am văzut meciul Voluntari – Mioveni? Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin!”, declara Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitra jignită de Gigi Becali a venit cu replica

Iuliana Demetrescu a venit cu replica și i-a răspuns la „întrebarea” lui Gigi Becali. Totodată, aceasta i-a transmis latifundiarului că ar trebui să fie mai atent cu declarațiile de acest tip, având în vedere că și el are „3 fete acasă”.

„Nu mi-a picat bine, nu putea să îi pice cuiva bine. E imposibil de acceptat să spună cineva că nu poți face anumite lucruri, doar pentru că ești femeie. Normal că mă schimb în vestiar, nu de față cu băieții! Sunt niște lucruri de bun simț! Nu mi se pare ceva.. (n.r. referitor la declarațiile lui Gigi Becali). Nu vreau să schimb mentalități. I-aș spune doar că și dumnealui are 3 fete.

Dacă am merge pe această idee, femeile ar trebui să stea la cratiță și să facă mâncare. Nu cred că trebuie să facem una sau alta. Putem fi buni sau mai puțin buni în ceea ce facem”, a spus Iuliana Demetrescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și