Închide meniul

Arbitra jignită de Gigi Becali a venit cu replica! Singurul lucru pe care i l-ar transmite patronului de la FCSB

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 20:43

Arbitra jignită de Gigi Becali a venit cu replica! Singurul lucru pe care i l-ar transmite patronului de la FCSB

Arbitra jignită de Gigi Becali a venit cu replica

Gigi Becali / Hepta

Arbitra jignită de Gigi Becali a venit cu replica. Iuliana Demetrescu a vorbit despre momentul în care a fost atacată de patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un meci între FC Voluntari și CS Mioveni, Gigi Becali spunea că arbitrul partidei era o femeie „cu sânii în vânt” și se întreba unde își schimbă aceasta echipamentul, înainte de meci!

Arbitra jignită de Gigi Becali a venit cu replica

Acum, Iuliana Demetrescu a venit cu replica și i-a răspuns la „întrebarea” lui Gigi Becali. Totodată, aceasta i-a transmis latifundiarului că ar trebui să fie mai atent cu declarațiile de acest tip, având în vedere că și el are „3 fete acasă”.

Nu mi-a picat bine, nu putea să îi pice cuiva bine. E imposibil de acceptat să spună cineva că nu poți face anumite lucruri, doar pentru că ești femeie. Normal că mă schimb în vestiar, nu de față cu băieții! Sunt niște lucruri de bun simț! Nu mi se pare ceva.. (n.r. referitor la declarațiile lui Gigi Becali). Nu vreau să schimb mentalități. I-aș spune doar că și dumnealui are 3 fete.

Dacă am merge pe această idee, femeile ar trebui să stea la cratiță și să facă mâncare. Nu cred că trebuie să facem una sau alta. Putem fi buni sau mai puțin buni în ceea ce facem”, a spus Iuliana Demetrescu, la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, declaraţie reprobabilă la adresa Iulianei Demetrescu!

Gigi Becali făcea o declaraţie reprobabilă la adresa Iulianei Demetrescu în vara anului trecut. Declaraţia lui Gigi Becali a declanşat un protest din partea arbitrilor din Liga 1.

Arbitrii din Liga 1 au purtat un tricou cu mesajul „Fără discriminare de gen” după derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu.

„Am văzut meciul Voluntari – Mioveni? Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin!”, declara Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a făcut declaraţii sexiste și după un meci, FCSB – FC Botoşani 3-2. De această dată, la adresa arbitrei Cristina Mariana Trandafir.

Becali i-a recomandat Cristinei Mariana Trandafir să meargă la fotbalul feminin. Milionarul din Pipera a susţinut, totodată, că „femeia nu poate interveni peste bărbat”, derapaj evident sexist.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și