Închide meniul
Foto

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu! I s-a pus sechestru pe șase mașini de lux

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 12:39

Reclamă
O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu! I s-a pus sechestru pe șase mașini de lux

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Hepta

Adrian Mititelu a primit o nouă lovitură, în plin scandal cu fiul său. ANAF i-a pus sechestru pe șase mașini de lux, din cauza datoriilor uriașe pe care le are echipa la fisc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu are mari probleme la echipă. Acesta se află în plin conflict și cu fiul său, după ce acesta i-a cerut plecarea de la echipă, după eliminarea din Cupa României.

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu

Conform fanatik.ro, ANAF a stabilit sechestru asupra celor șase autoturisme ale lui Adrian Mititelu până în 2028, după ce patronul din Bănie a fost avertizat încă de la finalul anului trecut.

Toate cele șase mașini pe care a fost pus sechestru sunt ale clubului și valorează sute de mii de euro. Două dintre acestea sunt limuzine din gama BMW și alte două aparțin mărcii Mercedes, toate acestea patru fiind evaluate la suma de aproape 250.000 de euro.

Lista mașinilor sechestrate de ANAF:

Reclamă

Sursa citată anterior mai notează și faptul că în anul trecut, FCU Craiova a înregistrat pierderi uriașe, de peste patru milioane de euro, sumă dublă față de anul 2022.

„Sunt fiul lui, nu angajatul!” Adrian Mititelu Jr şi-a anunţat plecarea de la FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr şi-a anunţat plecarea de la FCU Craiova, după scandalul cu tatăl lui. Fiul patronului din Bănie a avut un discurs dur şi a transmis că e gata să renunţe la acţiunile pe care le deţine la echipă.

„Am ascultat declarația tatălui meu. Eu aseară după meci am vrut sa îi fac un bine, nu un rău. Am încercat să nu am remușcări în timp că nu am încercat și asta. De 19 ani niciodată nu ne-am atribuit și noi o vină, mereu am căutat vinovații în altă parte.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu vreau să conduc clubul, dar nici nu pot sta martor la sinuciderea lui. Chiar dacă am fost îndepărtat tăcit de la club de când s-a eliberat din închisoare, eu nu m-am supărat. Știam că echipa este viața lui.

Eu nu îmi arog promovările în Liga a II-a și Liga I. Eu am afirmat că este și munca mea acolo și tot sufletul depus. Aici nu este o concurență între noi doi, asta trebuia să înțeleagă el. Eu sunt fiul lui, nu angajatul lui.

Pentru el echipa de fotbal înseamnă mai mult ca orice, mai mult ca soția, mai mult ca mine, mai mult ca viitorul nostru. Ca să nu stea cu grija că fac vreo ‘manevră’ cu Mihai Rotaru, o să cedez la cine vrea el acțiunile pe care le am în societate.

Este ultima mea declarație pe acest subiect. Puteți să considerați că deja nu mai am nicio calitate la echipa de fotbal, cum de fapt nu am avut niciodată. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și