Închide meniul

Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie

Publicat: 6 aprilie 2024, 19:42

Reclamă
Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie

Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie

Facebook CS Dinamo

Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie. Scrimera Alexandra Predescu (CSA Steaua Bucureşti) a câştigat titlul de campioană naţională individuală la spadă, după ce a învins-o în finală pe Bianca Benea (CSM Oradea) cu 15-6, sâmbătă, la Satu Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe treapta a treia a podiumului s-au clasat Greta Vereş (CSA Steaua) şi Ana Tomşa (CS Satu Mare). În semifinale, Predescu a trecut cu 11-10 de Vereş, iar Benea a învins-o pe Tomşa cu 15-7. La întreceri au luat parte 45 de spadasine de la 11 cluburi.

Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie

La rândul său, scrimerul Iulian Teodosiu (CS Dinamo Bucureşti) a câştigat titlul de campion naţional individual la sabie, sâmbătă, în Sala „Ana Pascu” din Bucureşti, după ce l-a învins în finală pe colegul său de club Răzvan Ursachi cu 15-4, scrie agerpres.ro.

Podiumul a fost integral ocupat de sportivi de la CS Dinamo, medalii de bronz obţinând Rareş Ailinca şi Vlad Covaliu, fiul fostului campion olimpic la sabie Mihai Covaliu, actualul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. În semifinale, Teodosiu l-a întrecut pe Covaliu jr cu 15-9, iar Ursachi a dispus cu 15-12 de Ailinca.

La competiţie au participat 46 de sabreri de la 8 cluburi. Duminică va avea loc proba masculină de sabie pe echipe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și