Închide meniul

Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie

Publicat: 6 aprilie 2024, 19:42

Reclamă
Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie

Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie

Facebook CS Dinamo

Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie. Scrimera Alexandra Predescu (CSA Steaua Bucureşti) a câştigat titlul de campioană naţională individuală la spadă, după ce a învins-o în finală pe Bianca Benea (CSM Oradea) cu 15-6, sâmbătă, la Satu Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe treapta a treia a podiumului s-au clasat Greta Vereş (CSA Steaua) şi Ana Tomşa (CS Satu Mare). În semifinale, Predescu a trecut cu 11-10 de Vereş, iar Benea a învins-o pe Tomşa cu 15-7. La întreceri au luat parte 45 de spadasine de la 11 cluburi.

Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu au devenit campioni naţionali la spadă, respectiv sabie

La rândul său, scrimerul Iulian Teodosiu (CS Dinamo Bucureşti) a câştigat titlul de campion naţional individual la sabie, sâmbătă, în Sala „Ana Pascu” din Bucureşti, după ce l-a învins în finală pe colegul său de club Răzvan Ursachi cu 15-4, scrie agerpres.ro.

Podiumul a fost integral ocupat de sportivi de la CS Dinamo, medalii de bronz obţinând Rareş Ailinca şi Vlad Covaliu, fiul fostului campion olimpic la sabie Mihai Covaliu, actualul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. În semifinale, Teodosiu l-a întrecut pe Covaliu jr cu 15-9, iar Ursachi a dispus cu 15-12 de Ailinca.

La competiţie au participat 46 de sabreri de la 8 cluburi. Duminică va avea loc proba masculină de sabie pe echipe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și