Închide meniul

Coman, genial după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în clasament: „Am făcut o fandare spre titlu!” Anunţ despre plecare

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 22:55

Reclamă
Coman, genial după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în clasament: Am făcut o fandare spre titlu!” Anunţ despre plecare

Florinel Coman / Profimedia

Florinel Coman, genial după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în clasament. Jucătorul roș-albaștrilor a vorbit la finalul partidei cu oltenii lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Universitatea Craiova a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. După victoria cu 2-0, elevii lui Elias Charalambous au făcut un pas uriaș în lupta pentru titlu.

Florinel Coman, genial după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în clasament

„Am făcut o repriză slabă, m-au ajutat colegii, am verticalizat. Ca echipă, prima repriză am făcut-o foarte bună. Nu am făcut un pas, am făcut o fandare spre campionat. Este clar că suntem favoriţi. E greşeală de portar la primul gol. Şi Chiri a spus la pauză că trebuie că trebuie să jucăm şi să nu ne vedem cu sacii în căruţă. Am fost foarte concentraţi, am făcut un joc foarte bun.

Am văzut aseară meciul celor de la CFR Cluj, un meci foarte bun. Au fructificat ocaziile avute, e o echipă solidă, campioană în anii trecuţi. Nu va fi un meci uşor. E un duel deschis, deci eu cred că va fi spectacol, dar sperăm să luăm cele trei puncte, asta ne interesează, nu spectacolul.

Trebuie să schimb campionatul, este normal, dar momentan sunt angrenat aici, sunt cu echipa, îmi dau viaţa pentru echipă. Obiectivul este câştigarea campionatului şi apoi e normal să mă gândesc să plec. Este visul meu să iau campionatul cu această echipă„, a spus Florinel Coman, la orangesport.ro.

Reclamă

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova Vedeta roș-albaștrilor a avut parte de un început de vis în duelul de pe Arena Națională.

FCSB a început excelent derby-ul cu oltenii lui Mihai Rotaru și au reușit să puncteze de 2 ori, în minutul 29 și în minutul 32.

În minutul 29 al duelului de pe Arena Națională, Florinel Coman a executat o lovitură liberă, din apropierea careului. „Mbappe” a trimis mingea spre poartă, iar portarul Popescu a comis o gafă de proporții. Balonul s-a oprit astfel în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

La golul 2 al FCSB-ului, din minutul 32, Florinel Coman a trimis o centrare de excepție, dintr-un corner, iar Vlădoiu a fost obligat să își devieze balonul în propria poartă. Astfel, după puțin peste o jumătate de oră de joc, roș-albaștrii conduceau cu scorul de 2-0.

După această reușită, vedeta lui Gigi Becali a ajuns la 15 goluri și 8 pase decisive în 28 de partide din actualul sezon de Liga 1. Coman este cotat de site-ul Transfermarkt la suma de 6 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 Vezi toate știrile
Citește și