Închide meniul

Coman, genial după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în clasament: „Am făcut o fandare spre titlu!” Anunţ despre plecare

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 22:55

Reclamă
Coman, genial după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în clasament: Am făcut o fandare spre titlu!” Anunţ despre plecare

Florinel Coman / Profimedia

Florinel Coman, genial după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în clasament. Jucătorul roș-albaștrilor a vorbit la finalul partidei cu oltenii lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Universitatea Craiova a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. După victoria cu 2-0, elevii lui Elias Charalambous au făcut un pas uriaș în lupta pentru titlu.

Florinel Coman, genial după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în clasament

„Am făcut o repriză slabă, m-au ajutat colegii, am verticalizat. Ca echipă, prima repriză am făcut-o foarte bună. Nu am făcut un pas, am făcut o fandare spre campionat. Este clar că suntem favoriţi. E greşeală de portar la primul gol. Şi Chiri a spus la pauză că trebuie că trebuie să jucăm şi să nu ne vedem cu sacii în căruţă. Am fost foarte concentraţi, am făcut un joc foarte bun.

Am văzut aseară meciul celor de la CFR Cluj, un meci foarte bun. Au fructificat ocaziile avute, e o echipă solidă, campioană în anii trecuţi. Nu va fi un meci uşor. E un duel deschis, deci eu cred că va fi spectacol, dar sperăm să luăm cele trei puncte, asta ne interesează, nu spectacolul.

Trebuie să schimb campionatul, este normal, dar momentan sunt angrenat aici, sunt cu echipa, îmi dau viaţa pentru echipă. Obiectivul este câştigarea campionatului şi apoi e normal să mă gândesc să plec. Este visul meu să iau campionatul cu această echipă„, a spus Florinel Coman, la orangesport.ro.

Reclamă

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova Vedeta roș-albaștrilor a avut parte de un început de vis în duelul de pe Arena Națională.

FCSB a început excelent derby-ul cu oltenii lui Mihai Rotaru și au reușit să puncteze de 2 ori, în minutul 29 și în minutul 32.

În minutul 29 al duelului de pe Arena Națională, Florinel Coman a executat o lovitură liberă, din apropierea careului. „Mbappe” a trimis mingea spre poartă, iar portarul Popescu a comis o gafă de proporții. Balonul s-a oprit astfel în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

La golul 2 al FCSB-ului, din minutul 32, Florinel Coman a trimis o centrare de excepție, dintr-un corner, iar Vlădoiu a fost obligat să își devieze balonul în propria poartă. Astfel, după puțin peste o jumătate de oră de joc, roș-albaștrii conduceau cu scorul de 2-0.

După această reușită, vedeta lui Gigi Becali a ajuns la 15 goluri și 8 pase decisive în 28 de partide din actualul sezon de Liga 1. Coman este cotat de site-ul Transfermarkt la suma de 6 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și