Închide meniul

Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 19:17

Reclamă
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față

Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Italianul care o pregătește pe Real Madrid a oferit un verdict surprinzător în cazul celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unei conferințe de presă, Ancelotti a fost întrebat despre forma celor două superstaruri, de la PSG și Manchester City. Cei doi nu au avut evoluții bune în primele partide ale sferturilor UEFA Champions League.

Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland

Tehnicianul de la Real Madrid este de părere că Mbappe și Haaland vor arăta mult mai bine în meciurile retur din sferturile UEFA Champions League.

Campionul mondial din 2018 va lupta pentru a întoarce rezultatul din turul „dublei” cu Barcelona, meci încheiat cu victoria catalanilor, scor 3-2.

De cealaltă parte, Haaland se luptă chiar cu echipa lui Ancelotti, Real Madrid, pentru calificarea în semifinale. În tur a fost 3-3, pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

„(n.r. Despre forma lui Mbappe și Haaland) Calmați-vă, calmați-vă! Chiar dacă nu au arătat bine în primele meciuri, mai urmează și alte partide! Trebuie să aveți grijă cu jucătorii pe care i-ați menționat!”, le-a spus Carlo Ancelotti jurnaliștilor, potrivit marca.com.

Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City

Antrenorul lui Real Madrid este de părere că elevii săi au făcut un meci mare cu Manchester City și a spus că este mulțumit de prestația acestuia.

Carlo Ancelotti a fost întrebat și de absenția lui Aurelien Tchouameni, de la meciul retur. Starul francez a primit un cartonaș galben încă din primul minut al meciului și nu va fi disponibil pentru partida din Anglia. Italianul a spus totuși că are opțiuni pentru poziția respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători, Ancelotti a dat asigurări că singurul dezavantaj al echipei sale va fi că nu va fi susținută de mulți suporteri în tribune, așa cum a fost cazul pe Santiago Bernabeu.

„A fost un meci extrem de echilibrat, competitiv, de luptă. Nu ne așteptam să marcheze acel gol (n.r. reușita lui Bernardo Silva din lovitură liberă din minutul 2).

Dar am reacționat bine, cele două goluri pe care le-am luat în repriza a doua au fost imposibil de apărat, nu cred că am fost afectați, oricum.

Ar putea juca Nacho acolo, am întotdeauna încredere în el, dar și Militao. Mi-am dorit să avem un mic avantaj pentru retur, dar trebuie să ne mulțumim cu acest rezultat. Suntem încrezători că la retur ne putem califica, avem doar dezavantajul suporterilor.

Vom încerca să jucăm precum am făcut-o în această seară, a fost un meci grozav și suntem mulțumiți de ce am realizat. A fost un meci incredibil pentru ambele echipe, nu ne îndoim de calitatea din teren pe care o au. Sunt două formații extraordinare, iar rezultatul a fost pe măsură”, a spus Carlo Ancelotti, citat de sursa menționată anterior.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu Vezi toate știrile
Citește și