Închide meniul

„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 8:28

„E un dezavantaj! Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City

Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City

Carlo Ancelotti / Profimedia

Antrenorul Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele echipei sale, Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City, în prima manșă a sferturilor din UEFA Champions League. Italianul a avut și un mesaj de transmis, despre partida retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Real Madrid și Manchester City a fost un adevărat „thriller”, în care s-au marcat goluri cu adevărat fabuloase. Partida de pe Santiago Bernabeu a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City

Antrenorul lui Real Madrid este de părere că elevii săi au făcut un meci mare cu Manchester City și a spus că este mulțumit de prestația acestuia.

Carlo Ancelotti a fost întrebat și de absenția lui Aurelien Tchouameni, de la meciul retur. Starul francez a primit un cartonaș galben încă din primul minut al meciului și nu va fi disponibil pentru partida din Anglia. Italianul a spus totuși că are opțiuni pentru poziția respectivă.

Chiar dacă nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători, Ancelotti a dat asigurări că singurul dezavantaj al echipei sale va fi că nu va fi susținută de mulți suporteri în tribune, așa cum a fost cazul pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

„A fost un meci extrem de echilibrat, competitiv, de luptă. Nu ne așteptam să marcheze acel gol (n.r. reușita lui Bernardo Silva din lovitură liberă din minutul 2).

Dar am reacționat bine, cele două goluri pe care le-am luat în repriza a doua au fost imposibil de apărat, nu cred că am fost afectați, oricum.

Ar putea juca Nacho acolo, am întotdeauna încredere în el, dar și Militao. Mi-am dorit să avem un mic avantaj pentru retur, dar trebuie să ne mulțumim cu acest rezultat. Suntem încrezători că la retur ne putem califica, avem doar dezavantajul suporterilor.

Reclamă 4 / 0/3

Vom încerca să jucăm precum am făcut-o în această seară, a fost un meci grozav și suntem mulțumiți de ce am realizat. A fost un meci incredibil pentru ambele echipe, nu ne îndoim de calitatea din teren pe care o au. Sunt două formații extraordinare, iar rezultatul a fost pe măsură”, a spus Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Tehnicianul campioanei din Anglia a vorbit la superlativ despre rivalii din „dubla” pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League.

Guardiola a tras un semnal de alarmă și a menționat faptul că jucătorii de la Real Madrid nu renunță niciodată în UEFA Champions League și că aceștia au capacitatea de a reveni în meciuri.

Totodată, spanionul a dat asigurări că și Manchester City are jucători capabili să facă meciuri mari. Nu în ultimul rând, acesta a dezvăluit și ce le-a transmis jucătorilor, în vestiar, la pauza partidei.

„Cred că spectatorii s-au distrat cel mai mult. Mi se pare normal să se întâmple asta, atunci când vezi un meci cu șase goluri.

Cât despre meci, am impresia că este imposibil să controlezi tranzițiile de joc ale lui Real Madrid. Am pierdut de foarte multe ori mingea. În această competiție, Real știe că jocul nu se termină niciodată.

Mă bucur că nu am pierdut și că am reușit să înscriem două goluri frumoase (n.r. se referă la golurile marcate de Foden și Gvardiol).

Reclamă

La pauză le-am transmis jucătorilor că au mai rămas 45 de minute din acest meci și înca 90 de minute pe ‘Etihad’ și că dacă nu atacăm în mod organizat nu avem nicio șansă să scoatem un rezultat bun.

(n.r. Dacă crede în ‘remontada’ madrilenilor în retur) Așa cum și ei au capacitatea de a reveni în meciuri și de a prelua conducerea pe tabelă, așa de bine putem și noi să o facem. Am jucători capabili să facă asta”, a spus Pep Guardiola, citat de sursa menționată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și