Închide meniul
Foto

Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, ar putea fi înmormântat cu onoruri militare

Publicat: 17 aprilie 2024, 11:18

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, ar putea fi înmormântat cu onoruri militare

Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, va fi înmormântat cu onoruri militare

Adrian Corduneanu şi Costel Corduneanu, la un eveniment / Instagram

Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, va fi înmormântat cu onoruri militare. Fostul luptător va fi înmormânat vineri, la Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Corduneanu a fost sportiv de performanţă şi a reprezentat România la Jocurile Olimpice din 1992 şi 1996. Până la această oră, surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne afirmă că o astfel de ceremonie nu a fost aprobată până în după-amiaza zilei de miercuri, 17 aprilie, scrie libertatea.ro.

Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, ar putea fi înmormântat cu onoruri militare

Costel Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare, având în vedere a avut grad de subofiţer la Steaua şi Dinamo Braşov, scrie antena3.ro. Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

El i-a cunoscut la Jocurile Olimpice pe Leonard Doroftei şi pe Laura Badea, cu care s-a şi împrietenit. „Eu îl cunosc ca sportiv, îl cunosc ca om care a luptat, care a avut rezultate. Atât pot eu spune despre Corduneanu. Ce spun alţii, sunt lucruri pe care le ştiu ei. Eu spun ce ştiu.

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară„, spunea Leonard Doroftei.

Reclamă

Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional

Soţia îndurerată a lui Costel Corduneanu este devastată şi în stare de şoc. Trei copii avea Graţiela Corduneanu (n.r. fostă Cercel) cu fostul luptător român, care a reprezentat România la două ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Graţiela şi-a luat rămas bun de la Costel Corduneanu printr-un mesaj teribil postat pe contul ei de Facebook.

După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!„, a transmis Graţiela Corduneanu pe reţelele sociale, potrivit spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cu 20 de ani mai tânără era Graţiela Corduneanu decât soţul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2023, după 16 ani de relaţie. Şi Graţiela a avut probleme cu legea. A fost trimisă în judecată, în urmă cu doi ani, după un scandal general care a avut loc într-un local din Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și