Închide meniul

AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal!

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 11:15

Reclamă
AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal!

Dan Chilom va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30

Dan Chilom / AS.ro

Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30. Fostul internațional a venit cu povești de senzație din lumea fotbalului, dar a dat și detalii despre școala sa de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 13 ani, Dan Chilom și-a deschis școala de fotbal „AS Dan Chilom”, cu sediul în București.

Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30

În cariera de fotbalist, Chilom a jucat pe poziția de portar. Acesta a fost legitimat la Dinamo, echipă de la care a plecat în Finlanda, la IFK Mariehamn, fiind primul român care a evoluat în această țară.

S-a retras din activitate de la CS Buftea, iar acum se ocupă de școala de fotbal menționată anterior.

De asemenea, Chilom urmărește în continuare fotbalul din Liga 1. În urmă cu puțin timp și-a numit portarii favoriți din campionatul României. Este vorba despre Marian Aioani și Robert Popa.

Reclamă

”Îmi place Aioani și, hai să nu spun Târnovanu, îmi place foarte mult Robert Popa, poate să crească. Aioani nu știu dacă mai e o surpriză, dar e un portar care poate crește mult și care poate evolua în bine mult de tot”, a spus Dan Chilom, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și