Închide meniul

AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal!

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 11:15

Reclamă
AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal!

Dan Chilom va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30

Dan Chilom / AS.ro

Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30. Fostul internațional a venit cu povești de senzație din lumea fotbalului, dar a dat și detalii despre școala sa de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 13 ani, Dan Chilom și-a deschis școala de fotbal „AS Dan Chilom”, cu sediul în București.

Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30

În cariera de fotbalist, Chilom a jucat pe poziția de portar. Acesta a fost legitimat la Dinamo, echipă de la care a plecat în Finlanda, la IFK Mariehamn, fiind primul român care a evoluat în această țară.

S-a retras din activitate de la CS Buftea, iar acum se ocupă de școala de fotbal menționată anterior.

De asemenea, Chilom urmărește în continuare fotbalul din Liga 1. În urmă cu puțin timp și-a numit portarii favoriți din campionatul României. Este vorba despre Marian Aioani și Robert Popa.

Reclamă
Reclamă 4

”Îmi place Aioani și, hai să nu spun Târnovanu, îmi place foarte mult Robert Popa, poate să crească. Aioani nu știu dacă mai e o surpriză, dar e un portar care poate crește mult și care poate evolua în bine mult de tot”, a spus Dan Chilom, conform sport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:45

VIDEOLarry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

20:30

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și