Închide meniul

AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal!

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 11:15

AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal!

Dan Chilom va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30

Dan Chilom / AS.ro

Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30. Fostul internațional a venit cu povești de senzație din lumea fotbalului, dar a dat și detalii despre școala sa de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 13 ani, Dan Chilom și-a deschis școala de fotbal „AS Dan Chilom”, cu sediul în București.

Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30

În cariera de fotbalist, Chilom a jucat pe poziția de portar. Acesta a fost legitimat la Dinamo, echipă de la care a plecat în Finlanda, la IFK Mariehamn, fiind primul român care a evoluat în această țară.

S-a retras din activitate de la CS Buftea, iar acum se ocupă de școala de fotbal menționată anterior.

De asemenea, Chilom urmărește în continuare fotbalul din Liga 1. În urmă cu puțin timp și-a numit portarii favoriți din campionatul României. Este vorba despre Marian Aioani și Robert Popa.

Reclamă

”Îmi place Aioani și, hai să nu spun Târnovanu, îmi place foarte mult Robert Popa, poate să crească. Aioani nu știu dacă mai e o surpriză, dar e un portar care poate crește mult și care poate evolua în bine mult de tot”, a spus Dan Chilom, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și