Închide meniul

„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 23:38

Reclamă
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți! Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!

Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul - U Cluj 2-1

Ioan Ovidiu Sabău, în timpul unui meci al lui U Cluj/ Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1. Antrenorul „șepcilor roșii” nu s-a ferit de cuvinte după eliminarea din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestui duel, jucătorii de la U Cluj au avut o prestație modestă în ultima parte, acest lucru fiind remarcat și de antrenorul echipei.

Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1

După această eliminare, Ioan Ovidiu Sabău le-a transmis un mesaj dur jucătorilor de la U Cluj. Tehnicianul a spus că aceștia ar trebui să joace mai bine, având în vedere că au salarii bune la echipa din Ardeal.

”Ce aș putea să spun? Și la fotbal trebuie să ai pasiune pentru el, să ai ultima fază, să înscrii. Ei din trei ocazii îți dau două goluri. La ultima fază eram doi jucători cu unul și luăm destul de ușor golurile.

Vedem, analizăm, ne așteaptă jocul de duminică, ei au entuziasm. Ce știu să facă o fac foarte bine. E o calificare importantă pentru ei. Înseamnă că se muncește. Au rezultate.

Reclamă

Nu am spus prea multe (n.r. în vestiar), doar că puteam să gestionăm mai bine ultima fază. Noi dăm cu latul la poartă, dar trebuie să fim mai responsabili.

Nu vreau să trag concluzii, pentru că mai avem multe meciuri. Ne rămâne salvarea de la retrogradare. Am avut momente când puteam să ajungem în play-off, când puteam ajunge în finala Cupei, dar nu am făcut-o.

La cum sunt plătiți, cred că trebuie să dea mai mult (n.r. unii jucători). Au venit și oameni de la Cluj să ne susțină.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e suficient. Poate dacă intram în prelungiri,controlam jocul. Lipsește puterea aia de a finaliza, sunt prea moi (n.r. jucătorii)”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la digisport.ro.

Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul

„O seară neagră pentru noi, ne doream mult să ne calificăm în finală. Nu meritam această înfrângere, au avut două ocazii şi au marcat două goluri. Ne-au bătut din două faze fixe azi. În multe momente aşa a părut că putem marca. Chiar şi după ce au marcat a fost acea ocazie a lui Vali. Dacă marcam, puteam ajunge în prelungiri. Meciul de duminică este capital pentru noi. Dacă pierdem din nou, ne înscriem în lupta pentru evitarea retrogradării. În care sunt foarte multe contacte, împingeri, ţineri. Sperăm ca pe viitor să nu mai greşim la fazele fixe.

Sunt două momente dezamăgitoare. Ne mai rămâne locul 7 pentru acest playout. E foarte mare suferinţa. Mulţi nu cred că nici nu putem dormi noaptea asta. Mulţi au jucat pentru prima dată în carieră o semifinală. E foarte frustrant şi dureros şi sper că la anul să nu mai greşim atât de mult. În seara aceasta s-a jucat pierderea finalei pentru că e un singur meci”, a spus Dan Nistor, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor Vezi toate știrile
Citește și