Închide meniul

„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 23:38

Reclamă
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți! Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!

Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul - U Cluj 2-1

Ioan Ovidiu Sabău, în timpul unui meci al lui U Cluj/ Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1. Antrenorul „șepcilor roșii” nu s-a ferit de cuvinte după eliminarea din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestui duel, jucătorii de la U Cluj au avut o prestație modestă în ultima parte, acest lucru fiind remarcat și de antrenorul echipei.

Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1

După această eliminare, Ioan Ovidiu Sabău le-a transmis un mesaj dur jucătorilor de la U Cluj. Tehnicianul a spus că aceștia ar trebui să joace mai bine, având în vedere că au salarii bune la echipa din Ardeal.

”Ce aș putea să spun? Și la fotbal trebuie să ai pasiune pentru el, să ai ultima fază, să înscrii. Ei din trei ocazii îți dau două goluri. La ultima fază eram doi jucători cu unul și luăm destul de ușor golurile.

Vedem, analizăm, ne așteaptă jocul de duminică, ei au entuziasm. Ce știu să facă o fac foarte bine. E o calificare importantă pentru ei. Înseamnă că se muncește. Au rezultate.

Reclamă

Nu am spus prea multe (n.r. în vestiar), doar că puteam să gestionăm mai bine ultima fază. Noi dăm cu latul la poartă, dar trebuie să fim mai responsabili.

Nu vreau să trag concluzii, pentru că mai avem multe meciuri. Ne rămâne salvarea de la retrogradare. Am avut momente când puteam să ajungem în play-off, când puteam ajunge în finala Cupei, dar nu am făcut-o.

La cum sunt plătiți, cred că trebuie să dea mai mult (n.r. unii jucători). Au venit și oameni de la Cluj să ne susțină.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e suficient. Poate dacă intram în prelungiri,controlam jocul. Lipsește puterea aia de a finaliza, sunt prea moi (n.r. jucătorii)”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la digisport.ro.

Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul

„O seară neagră pentru noi, ne doream mult să ne calificăm în finală. Nu meritam această înfrângere, au avut două ocazii şi au marcat două goluri. Ne-au bătut din două faze fixe azi. În multe momente aşa a părut că putem marca. Chiar şi după ce au marcat a fost acea ocazie a lui Vali. Dacă marcam, puteam ajunge în prelungiri. Meciul de duminică este capital pentru noi. Dacă pierdem din nou, ne înscriem în lupta pentru evitarea retrogradării. În care sunt foarte multe contacte, împingeri, ţineri. Sperăm ca pe viitor să nu mai greşim la fazele fixe.

Sunt două momente dezamăgitoare. Ne mai rămâne locul 7 pentru acest playout. E foarte mare suferinţa. Mulţi nu cred că nici nu putem dormi noaptea asta. Mulţi au jucat pentru prima dată în carieră o semifinală. E foarte frustrant şi dureros şi sper că la anul să nu mai greşim atât de mult. În seara aceasta s-a jucat pierderea finalei pentru că e un singur meci”, a spus Dan Nistor, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și