Închide meniul

„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 22:49

Reclamă
„Am arătat ca o campioană! Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!

Alex Băluță a venit cu un verdict despre lupta la titlu după FCSB - Rapid 2-2

Alex Băluță / Hepta

Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2. Jucătorul roș-albaștrilor și-a revenit din accidentare și a fost trimis în teren, de Gigi Becali, în a doua repriză a duelului. Acesta a reușit să marcheze golul egalizator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Rapid s-a încheiat cu scorul de 2-2! Lupta incendiară de pe Arena Națională s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2

„Până la urmă am reușit să facem egal, era și păcat să pierdem acest meci, în fața suporterilor. În a doua repriză am fi putut să câștigăm meciul, am avut mai multe ocazii.

Așa sunt derby-urile, a fost un derby pe cinste! Mă bucur că am revenit cu gol în echipă. Am adus acel plus de care colegii aveau nevoie.

Ne deranjează că nu am câștigam, lumea aștepta o victorie. Eram datori față de ei. Totuși, și Rapid a făcut un meci bun. Mai avem un pas către titlu, ăsta e cel mai important lucru.

Reclamă
Reclamă 4

Din păcate am făcut anumite greșeli, asta ne-a costat. Ei au știut să profite, la singurele ocazii pe care le-au avut ne-au taxat. Ăsta este fotbalul, e important să învățăm ceva din meciul ăsta.

În seara aceasta am arătat ca o campioană. Trebuie să fim serioși și să o ținem tot așa. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, încă nu suntem campioni.

Noi trebuie să continuăm la fel, să o ținem tot așa săptămâna asta. Ne așteaptă două meciuri foarte importante. Apoi putem să și sărbătorim.

Reclamă

Probabil că vom sărbători la Sf. Gheorghe, dacă vom fi matematic campioni”, a spus Alex Băluță, la orangesport.ro.

Cum poate deveni FCSB campioană matematic, după 2-2 cu Rapid

După punctul obținut pe Arena Națională, calculele s-au schimbat pentru FCSB. Totuși, echipa lui Gigi Becali este, în continuare, la o diferență considerabilă de locul al 2-lea: 12 puncte!

Poziția secundă este ocupată acum de Farul Constanța, care are 32 de puncte după 5 meciuri. Pe locul al 3-lea este Universitatea Craiova, cu 31 de puncte și cu un meci în minus față de roș-albaștrii și „marinari”.

În situația în care Universitatea Craiova nu o învinge pe Sepsi duminică, calculele se simplifică pentru FCSB.

În acest caz, cu o victorie  în fața covăsnenilor, cu care joacă în următoarea etapă, FCSB devine campioană matematic, având în vedere faptul că nicio echipă din Liga 1 nu îi va mai putea ajunge pe roș-albaștrii.

Totuși, dacă oltenii lui Rotaru vor câștiga în etapa a 5-a, FCSB va avea nevoie ca aceștia să se încurce în etapa viitoare, și, bineînțeles, de o victorie cu Sepsi, în etapa a 6-a.

Cum arată clasamentul din playoff, după FCSB – Rapid 2-2:

1. FCSB – 45p
2. Farul – 32p
3. Univ. Craiova – 31p (1 meci în minus)
4. CFR Cluj – 31p
5. Rapid – 29p
6. Sepsi – 27p (1 meci în minus)

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și