Închide meniul

Cum poate deveni FCSB campioană matematic, după 2-2 cu Rapid. Toate calculele din playoff-ul Ligii 1

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 22:25

Reclamă
Cum poate deveni FCSB campioană matematic, după 2-2 cu Rapid. Toate calculele din playoff-ul Ligii 1

Cum poate deveni FCSB campioană matematic, după 2-2 cu Rapid

Jucătorii de la FCSB / Profimedia

Iată cum poate deveni FCSB campioană matematic, după 2-2 cu Rapid! Actualul lider din Liga 1 a înregistrat primul rezultat de egalitate din playoff și nu mai speră la câștigarea titlului în această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o victorie în derby-ul cu Rapid, FCSB ar fi devenit campioană, în situația în care Universitatea Craiova nu câștiga meciul cu Sepsi.

Cum poate deveni FCSB campioană matematic, după 2-2 cu Rapid

După punctul obținut pe Arena Națională, calculele s-au schimbat pentru FCSB. Totuși, echipa lui Gigi Becali este, în continuare, la o diferență considerabilă de locul al 2-lea: 12 puncte!

Poziția secundă este ocupată acum de Farul Constanța, care are 32 de puncte după 5 meciuri. Pe locul al 3-lea este Universitatea Craiova, cu 31 de puncte și cu un meci în minus față de roș-albaștrii și „marinari”.

În situația în care Universitatea Craiova nu o învinge pe Sepsi duminică, calculele se simplifică pentru FCSB.

Reclamă

În acest caz, cu o victorie  în fața covăsnenilor, cu care joacă în următoarea etapă, FCSB devine campioană matematic, având în vedere faptul că nicio echipă din Liga 1 nu îi va mai putea ajunge pe roș-albaștrii.

Totuși, dacă oltenii lui Rotaru vor câștiga în etapa a 5-a, FCSB va avea nevoie ca aceștia să se încurce în etapa viitoare, și, bineînțeles, de o victorie cu Sepsi, în etapa a 6-a.

Cum arată clasamentul din playoff, după FCSB – Rapid 2-2:

Reclamă 4 / 0/3

1. FCSB – 45p
2. Farul – 32p
3. Univ. Craiova – 31p (1 meci în minus)
4. CFR Cluj – 31p
5. Rapid – 29p
6. Sepsi – 27p (1 meci în minus)

Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid

Au apărut controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Intrat în locul lui David Miculescu la pauză, Băluţă a marcat în faţa celor 40.000 de fani de pe Arena Naţională.

Rapid a condus cu 2-1 la pauză, după golurile marcate de Ermal Krasniqi şi Albion Rrahmani. Roş-albaştrii au restabilit egalitatea în minutul 57.

Octavian Popescu i-a oferit o pasă pe culoar lui Darius Olaru, iar căpitanul FCSB-ului a centrat în mijlocul careului. Mingea a ajuns la Radunovic, care a şutat spre colţul lung. Băluţă a fost pe fază şi a deviat balonul în poartă.

Imediat jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut verificarea fazei cu VAR. Au fost siguri că mingea ieşise în afara terenului în momentul în care Olaru a centrat. Pe reluări, nu s-a văzut cu exactitate dacă mingea era în joc.

Marcel Bîrsan a mers pe mâna tuşierului, care nu a ridicat fanionul. A validat golul, spre bucuria fanilor FCSB-ului.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și