Închide meniul

„Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 11:03

Reclamă
„Te faci de râs! Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf

Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB - Rapid 2-2

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a venit cu un atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2. Fostul internațional s-a enervat atunci când a auzit declarațiile căpitanului din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, veteranul a spus că jucătorii de la Rapid sunt o familie și s-a declarat mulțumit de faptul că Rapid a obținut primul punct în playoff.

Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2

Totuși, Barasarb Panduru este de părere că jucătorii sunt ca o familie doar la rezultatele pozitive. Fostul internațional este de părere că fotbaliștii care menționează astfel de lucruri se fac de râs, mai ales după o serie de rezultate negative.

”Familia la noi funcţionează foarte bine. După o noapte de beţie ne luăm şi după o săptămână de trezire ne despărţim. Cam atât e la noi familia. Exact o săptămână.

A venit şi Bîrligea după meciul cu Rapid şi spunea ce mare familie suntem, iar după 5-1 ce mai suntem? Nu mai suntem, nici mică măcar. Cred că trebuie să ai grijă la astea cu familiile că parcă pare că până acum n-am fost, cineva nu ne-a lăsat să fim, acum dintr-odată suntem, parcă lucrurile nu sunt chiar aşa.

Reclamă

Nu mai văd speech-urile astea, când câştigă o echipă vezi cum face căpitanul, ce le spune, dar la patru înfrângeri nu a mai ţinut? Nu-i mai încurajezi? Ce se întâmplă? Trebuie să ai grijă. Nu poţi să arăţi lucrurile astea.

Eu înţeleg că sunt acum tot felul de chestii, să arătăm, să facem, să punem, dar te faci de râs. Că urmează un meci pe care îl pierzi, şi al doilea, şi al treilea, şi al patrulea, şi nu mai pui nimic. Atunci ce înseamnă? E mai bine să laşi aşa cum e în vestiar. Aşa e cel mai bine”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid

Antrenorul declarat rapidist convins este de părere că Adrian Șut și Mihai Lixandru nu au avut o prestație bună în derby.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a spus că FCSB va avea probleme atunci când va încerca să iasă din presing cu cei doi, având în vedere că cei doi au avut probleme în fața formațiilor agresive.

„Rapid a fost foarte agresivă în prima repriză și foarte inteligentă. Împinge liniile și joacă un 4-1-4-1. Blochează foarte bine mijlocul terenului, unde Adrian Șut și Mihai Lixandru nu au făcut o partidă foarte bună.

În momentul în care campioana țării, FCSB, încearcă să iasă din presing cu cei doi o să aibă mari probleme. Cum a dat de o echipă mai agresivă, care știe să facă presiune în treimea adversă, a avut probleme. Șut, pus sub presiune, greșește”, a spus Marius Șumudică, la primasport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și