Închide meniul

„Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid!

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 10:27

Reclamă
„Campioana o să aibă mari probleme! Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid!

Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! Tehnicianul a vorbit despre meciul de pe Arena Națională și a făcut o serie de comentarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șumi” a criticat 2 vedete din lotul liderului din Liga 1, după prestația din derby-ul de pe Arena Națională. Partida din etapa a 5-a a playoff-ului s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid

Antrenorul declarat rapidist convins este de părere că Adrian Șut și Mihai Lixandru nu au avut o prestație bună în derby.

Marius Șumudică a spus că FCSB va avea probleme atunci când va încerca să iasă din presing cu cei doi, având în vedere că cei doi au avut probleme în fața formațiilor agresive.

„Rapid a fost foarte agresivă în prima repriză și foarte inteligentă. Împinge liniile și joacă un 4-1-4-1. Blochează foarte bine mijlocul terenului, unde Adrian Șut și Mihai Lixandru nu au făcut o partidă foarte bună.

Reclamă

În momentul în care campioana țării, FCSB, încearcă să iasă din presing cu cei doi o să aibă mari probleme. Cum a dat de o echipă mai agresivă, care știe să facă presiune în treimea adversă, a avut probleme. Șut, pus sub presiune, greșește”, a spus Marius Șumudică, la primasport.ro.

Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2

Iată ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Tehnicianul a răbufnit după finalul derby-ului de pe Arena Națională.

Având în vedere situația actuală de la Rapid,  numele lui Marius Șumudică a fost tot mai vehiculat pentru poziția de antrenor de la echipa din Giulești. Acum, acesta a comentat ultimele discuții apărute în spațiul public.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică i-a numit „idioți” pe oamenii care sunt de părere că acesta se va bucura dacă Rapid își va rata obiectivul din actualul sezon de Liga 1. Totodată, antrenorul a dat de înțeles că are mai multe oferte pe masă și că nu așteaptă o ofertă din partea lui Dan Șucu.

„(Multă lume spunea că îţi doreai să piardă Rapid ca să te numească Dan Şucu antrenor a doua zi) Nişte idioţenii. Transmite-le că sunt nişte idioţi. Nu mă bucuram niciodată (n.r dacă pierdea Rapid), eu în momentul de faţă eu sunt un antrenor căutat. Nu pot să spun ce echipă din Turcia mă vrea, e din prima ligă şi are antrenor. Mai bine clasată decât Gaziantep. Şi o echipă din liga a doua care va promova şi vrea să facă un proiect extraordinar”, a declarat Marius Şumudică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și