Închide meniul

Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2024, 17:58

Reclamă
Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut

Ioan Andone a dat verdictul după FCSB - Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut

Profimedia

Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. „Fălcosul” e de părere că FCSB nu mai are cum să piardă campionatul şi a făcut şi un pariu surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat în derby-ul cu Rapid, iar Ioan Andone a spus că echipa lui Elias Charalambous nu mai poate pierde titlul. Ioan Andone crede că Farul are cele mai mari şanse de a termina pe locul al doilea.

Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2

„E campioană FCSB. Nu are cum să se încurce. E anul lor, au avut constanţă mai mare decât CFR Cluj, Craiova, Rapid. Farul e acolo şi eu o văd pe locul 2 dacă lucrurile evoluează cum vrea Gică. El şi-a revenit în playoff. Bravo lui că s-a concentrat pe finalul campionatului„, a spus Ioan Andone.

Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2

Bănel Nicoliță a venit cu un verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Fostul jucător al echipei lui Gigi Becali a vorbit despre șansele roș-albaștrilor, de a ajunge în cupele europene. În situația în care FCSB va câștiga titlul, Gigi Becali va participa, după o pauză de 9 ani, în preliminariile UEFA Champions League. Patronul a spus deja, în repetate rânduri, că prezența în Ligă este cel mai vare vis al său.

Acum, Nicoliță a spus că Gigi Becali va face tot posibilul pentru ca FCSB să atace Liga Campionilor. Fostul jucător este de părere că patronul își va întări echipa și că va investi foarte mult în transferuri, în perioada de mercato din vară.

Reclamă
„FCSB e campioană, din acest moment nu cred că se mai poate întâmpla ceva.

(n.r. Are FCSB valoare să ajungă în Champions League?) Asta este dorința noastră, a suporterilor steliști. Sunt sigur că asta e și «nebunia» lui nea Gigi, să ajungă în grupele Champions League, cu siguranță va investi foarte mulți bani după câștigarea campionatului.

Vom vedea cine va veni la FCSB, dar sunt sigur că vor aduce jucători buni, în așa fel încât să-și îndeplinească visul de a intra în grupele Champions League”, a spus Bănel Nicoliță, după meci.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 Botoșani – Mioveni LIVE SCORE (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele de start 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și