Închide meniul

„E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 15:02

Reclamă
„E nebunia lui Gigi! Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa

Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB - Rapid 2-2

Bănel Nicoliță / Antena Sport

Bănel Nicoliță a venit cu un verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Fostul jucător al echipei lui Gigi Becali a vorbit despre șansele roș-albaștrilor, de a ajunge în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În situația în care FCSB va câștiga titlul, Gigi Becali va participa, după o pauză de 9 ani, în preliminariile UEFA Champions League. Patronul a spus deja, în repetate rânduri, că prezența în Ligă este cel mai vare vis al său.

Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2

Acum, Nicoliță a spus că Gigi Becali va face tot posibilul pentru ca FCSB să atace Liga Campionilor. Fostul jucător este de părere că patronul își va întări echipa și că va investi foarte mult în transferuri, în perioada de mercato din vară.

„FCSB e campioană, din acest moment nu cred că se mai poate întâmpla ceva.

(n.r. Are FCSB valoare să ajungă în Champions League?) Asta este dorința noastră, a suporterilor steliști. Sunt sigur că asta e și «nebunia» lui nea Gigi, să ajungă în grupele Champions League, cu siguranță va investi foarte mulți bani după câștigarea campionatului.

Reclamă

Vom vedea cine va veni la FCSB, dar sunt sigur că vor aduce jucători buni, în așa fel încât să-și îndeplinească visul de a intra în grupele Champions League”, a spus Bănel Nicoliță, după meci.

Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2

Fostul patron de la FC Vaslui este de părere că arbitrii din camera VAR sunt infatuați și că aceștia nu se implică pe cât ar trebui, în timpul partidelor din Liga 1.

„Tot timpul există faze și dacă nu te duci la VAR să le consulți, or să iasă discuții. Acolo unii sunt infatuați! Eu zic că trebuie să ne facă o mare cinste câțiva arbitri care calcă pe același pământ ca și noi. Trebuia măcar unul din camera VAR să-l cheme pe central. Pentru a elimina orice fel de dubii, te duci să verifici la VAR anumite faze care știi că pot fi decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Îți e rușine să te duci să vezi? Radu Petrescu trebuia să-l cheme pe Bîrsan să revadă fazele. Dacă nu l-au chemat măcar puteau să discute în cască. Am văzut și foarte multe controverse la golul marcat de Rapid, dar care a fost anulat

Orice comentariu e lipsit de conținut. Ar trebui să se facă ordine la nivel mondial, pentru că sunt anumiți arbitri care greșesc în favoarea anumitor echipe. Lui Bîrsan i-aș fi dat o notă de trecere, nu sunt așa de indulgent, dar una peste alta el se străduiește.

Ce nu mi-a plăcut este că la un moment dat a început să țipe la jucători. Una peste alta el are o linie care nu-l ridică peste linie, dar îl ține pe linia de salvare”, a spus Adrian Porumboiu, la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și