Închide meniul

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 18:24

Reclamă
Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona

Carlo Ancelotti şi Xavi, înainte de Real Madrid - Barcelona, în Supercupa Spaniei / Twitter RFEF

Aceasta este reacția lui Carlo Ancelotti, de la momentul în care a aflat că Xavi a decis să rămână la Barcelona. Acesta a comentat decizia antrenorului și a transmis un mesaj sincer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, Xavi a anunțat că va pleca de la Barcelona la finalul acestui sezon, pentru ca echipa să fie revoluționată de un nou antrenor. Totuși, acesta s-a răzgândit și a decis să rămână antrenorul catalanilor.

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona

Acum, Carlo Ancelotti a spus că decizia lui Xavi este una corectă, chiar dacă a fost schimbată. Totodată, antrenorul de la Real Madrid a spus că și el și-a schimbat de mai multe ori părerile și nu l-a condamnat pe rivalul său.

„Xavi a făcut o treabă bună la Barcelona, cunoaște clubul și decizia sa să rămână este corectă. Totul e important. Trebuie să respectăm schimbările de decizie, deoarece nimic nu e fix.

Eu mi-am schimbat decizia de multe ori de-a lungul carierei, iar răzgânditul este legal”, a spus italianul, citat de Forbes.

Reclamă
Reclamă 4

Cu Xavi pe bancă, Barcelona se află acum pe locul al 2-lea în La Liga, la 11 puncte de liderul Real Madrid, cu 6 etape înainte de finalul campionatului.

Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona

Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona. Antrenorul catalanilor a susţinut o conferinţă de presă a doua zi după anunţul că va continua la Barcelona.

La finalul lunii ianuarie, după o înfrângere pe teren propriu cu Villarreal, scor 3-5, Xavi a anunţat că pleacă de la echipă la finalul acestui sezon, chiar dacă el are contract până în 2025.

Reclamă 4 / 0/3

„Ştiţi că sunt un mare fan al Barcelonei şi întotdeauna încerc să dau tot ce am mai bun pentru club. Cel mai important lucru este să mă gândesc la entitate. Când ne-am întâlnit cu preşedintele, mi-am pus poziţia la dispoziţia lui, dar am găsit o mare încredere din partea preşedintelui, a comunităţii sportive şi a întregului consiliu de administraţie.

Complicitatea jucătorilor a fost foarte importantă, ei m-au făcut să înţeleg că acest proiect trebuie să continue, este un proiect câştigător. De asemenea, m-au făcut să înţeleg că trebuie să continui cu forţă şi capacitate. La fel şi personalul. Mă gândesc la ce este mai bine pentru club.

În ianuarie, mă gândeam că ar fi mai bine să plec, dar acum văd lucrurile altfel. Sunt foarte recunoscător, cred că a fost cea mai bună decizie”, a spus el, potrivit news.ro.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:43

Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj: „El este!”. A fost convins de Dan Petrescu

13:40

Despăgubiri uriaşe primite de familia lui Michael Schumacher, după ce a apărut un interviu fals cu legenda din Formula 1

13:10

Etapa de Formula 2 de la Monaco e live, în perioada 23-26 mai, exclusiv în AntenaPLAY! Programul complet

12:45

Mihai Stoica, mesaj clar despre şansele României la EURO 2024: „N-am aşteptări!” Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

12:41

Daniel Popa a semnat un contract uriaş cu FCSB! Salariu de senzaţie şi prime cu care Gigi Becali îl poate îmbogăţi

11:58

Dan Petrescu a reuşit primul transfer de titlu la CFR Cluj! Jucătorul a confirmat că va juca în Gruia

1 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 2 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și