Închide meniul

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 18:24

Reclamă
Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona

Carlo Ancelotti şi Xavi, înainte de Real Madrid - Barcelona, în Supercupa Spaniei / Twitter RFEF

Aceasta este reacția lui Carlo Ancelotti, de la momentul în care a aflat că Xavi a decis să rămână la Barcelona. Acesta a comentat decizia antrenorului și a transmis un mesaj sincer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, Xavi a anunțat că va pleca de la Barcelona la finalul acestui sezon, pentru ca echipa să fie revoluționată de un nou antrenor. Totuși, acesta s-a răzgândit și a decis să rămână antrenorul catalanilor.

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona

Acum, Carlo Ancelotti a spus că decizia lui Xavi este una corectă, chiar dacă a fost schimbată. Totodată, antrenorul de la Real Madrid a spus că și el și-a schimbat de mai multe ori părerile și nu l-a condamnat pe rivalul său.

„Xavi a făcut o treabă bună la Barcelona, cunoaște clubul și decizia sa să rămână este corectă. Totul e important. Trebuie să respectăm schimbările de decizie, deoarece nimic nu e fix.

Eu mi-am schimbat decizia de multe ori de-a lungul carierei, iar răzgânditul este legal”, a spus italianul, citat de Forbes.

Reclamă

Cu Xavi pe bancă, Barcelona se află acum pe locul al 2-lea în La Liga, la 11 puncte de liderul Real Madrid, cu 6 etape înainte de finalul campionatului.

Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona

Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona. Antrenorul catalanilor a susţinut o conferinţă de presă a doua zi după anunţul că va continua la Barcelona.

La finalul lunii ianuarie, după o înfrângere pe teren propriu cu Villarreal, scor 3-5, Xavi a anunţat că pleacă de la echipă la finalul acestui sezon, chiar dacă el are contract până în 2025.

Reclamă 4 / 0/3

„Ştiţi că sunt un mare fan al Barcelonei şi întotdeauna încerc să dau tot ce am mai bun pentru club. Cel mai important lucru este să mă gândesc la entitate. Când ne-am întâlnit cu preşedintele, mi-am pus poziţia la dispoziţia lui, dar am găsit o mare încredere din partea preşedintelui, a comunităţii sportive şi a întregului consiliu de administraţie.

Complicitatea jucătorilor a fost foarte importantă, ei m-au făcut să înţeleg că acest proiect trebuie să continue, este un proiect câştigător. De asemenea, m-au făcut să înţeleg că trebuie să continui cu forţă şi capacitate. La fel şi personalul. Mă gândesc la ce este mai bine pentru club.

În ianuarie, mă gândeam că ar fi mai bine să plec, dar acum văd lucrurile altfel. Sunt foarte recunoscător, cred că a fost cea mai bună decizie”, a spus el, potrivit news.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și