Închide meniul

Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2024, 21:16

Reclamă
Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului!

Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului!

Dan Şucu şi Marian Iancu / colaj AntenaSport, Hepta

Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Fostul finanţator al lui Poli Timişoara l-a criticat în trecut pe Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei bine, acum îl laudă pentru investiţiile pe care Şucu le-a făcut la Rapid. Iancu i-a transmis „La mulţi ani!” lui Dan Şucu de ziua acestuia. Iancu a subliniat că l-ar saluta pe Şucu dacă s-ar întâlni întâmplător pe stradă.

Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului!

“E treaba lui Șucu ce se întâmplă acum la Rapid. Chiar e și ziua lui astăzi, la mulți ani! Chiar dacă nu îl cunosc și nu l-am cunoscut niciodată.

Merită să îi spun (n.r: La mulţi ani!), pentru că ține această corvoadă a Rapidului și nu e ușoară, după cum se vede. Nu am avut același obiect de activitate sau activități conexe. Avem anturaje diferite și nu am avut această ocazie (n.r.: să îl întâlnească). 

Nu știu ce să spun. Nu am căutat asta (n.r.: să îl cunoască pe Dan Şucu). Sunt un om civilizat și l-aș fi salutat dacă ne întâlneam. Probabil că o să merg și eu pe stadion și poate la un moment dat o să ne vedem acolo”, a declarat Marian Iancu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Marian Iancu l-a lăudat acum pe Dan Şucu pentru investiţiile făcute

Chiar dacă a spus în trecut că Dan Şucu manageriază clubul Rapid în stil corporatist, dând de înţeles că milionarul nu înţelege fenomenul fotbalistic, Marian Iancu l-a lăudat acum pe patronul giuleştenilor.

Dan Şucu ar fi investit 7.5 milioane numai în transferuri în ultimul mercato, iar Marian Iancu, în calitate de suporter al Rapidului, e mulţumit.

“Eu am avut să îi fac reproșuri publice și chiar foarte multe. Dar din iarnă chiar îl aplaud și chiar îl laud, mai ales în concordanță cu declarațiile sale, cum că nu se pricepe la fotbal, și totuși a început să investească serios.

Reclamă 4 / 0/3

L-am lăudat din acest punct de vedere și nu i-am lăudat pe ceilalți. Nu îl laud pentru că nu ia măsuri administrative și nu reorganizează administrativ clubul.

Și uite ce se întâmplă. E cu un pas în spatele celorlalte cluburi din competiție și se vede asta în campionat”, a mai declarat Marian Iancu pentru sursa citată.

 

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea Vezi toate știrile
Citește și