Închide meniul

Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2024, 21:16

Reclamă
Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului!

Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului!

Dan Şucu şi Marian Iancu / colaj AntenaSport, Hepta

Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Fostul finanţator al lui Poli Timişoara l-a criticat în trecut pe Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei bine, acum îl laudă pentru investiţiile pe care Şucu le-a făcut la Rapid. Iancu i-a transmis „La mulţi ani!” lui Dan Şucu de ziua acestuia. Iancu a subliniat că l-ar saluta pe Şucu dacă s-ar întâlni întâmplător pe stradă.

Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului!

“E treaba lui Șucu ce se întâmplă acum la Rapid. Chiar e și ziua lui astăzi, la mulți ani! Chiar dacă nu îl cunosc și nu l-am cunoscut niciodată.

Merită să îi spun (n.r: La mulţi ani!), pentru că ține această corvoadă a Rapidului și nu e ușoară, după cum se vede. Nu am avut același obiect de activitate sau activități conexe. Avem anturaje diferite și nu am avut această ocazie (n.r.: să îl întâlnească). 

Nu știu ce să spun. Nu am căutat asta (n.r.: să îl cunoască pe Dan Şucu). Sunt un om civilizat și l-aș fi salutat dacă ne întâlneam. Probabil că o să merg și eu pe stadion și poate la un moment dat o să ne vedem acolo”, a declarat Marian Iancu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Marian Iancu l-a lăudat acum pe Dan Şucu pentru investiţiile făcute

Chiar dacă a spus în trecut că Dan Şucu manageriază clubul Rapid în stil corporatist, dând de înţeles că milionarul nu înţelege fenomenul fotbalistic, Marian Iancu l-a lăudat acum pe patronul giuleştenilor.

Dan Şucu ar fi investit 7.5 milioane numai în transferuri în ultimul mercato, iar Marian Iancu, în calitate de suporter al Rapidului, e mulţumit.

“Eu am avut să îi fac reproșuri publice și chiar foarte multe. Dar din iarnă chiar îl aplaud și chiar îl laud, mai ales în concordanță cu declarațiile sale, cum că nu se pricepe la fotbal, și totuși a început să investească serios.

Reclamă 4 / 0/3

L-am lăudat din acest punct de vedere și nu i-am lăudat pe ceilalți. Nu îl laud pentru că nu ia măsuri administrative și nu reorganizează administrativ clubul.

Și uite ce se întâmplă. E cu un pas în spatele celorlalte cluburi din competiție și se vede asta în campionat”, a mai declarat Marian Iancu pentru sursa citată.

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz Vezi toate știrile
Citește și